Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompleksiara69

Czy on się mną bawi?

Polecane posty

Gość Kompleksiara69

Cześć,niedawno a właściwie 10 dni temu poznałam przez internet pewnego chłopaka ma 19 lat ja natomiast 16.Od początku naszego pisania nie ukrywał że mu się podobam zresztą sam to przyznał,wysyłał mi serduszka prawił komplementy nie ukrywam że on mi się również podoba jest przystojny i wydaje się być dojrzały, mój problem polega na tym że wczoraj napisał mi że jestem dla niego ,,ważna,najważniejsza "mam wrażenie że on ciśnie sobie ze mnie beke ani razu się nie widzielismy znamy się zaledwie ponad tydzień i w dodatku prawda jest taka że jest wiele dziewczyn lepszych odemnie i w dodatku w jego wieku a on zachowuje się jakby nie wiadomo jak się zakochał nie wiem może jestem przewrazliwiona  ale wątpie żeby był w stosunku do mnie szczery..

Gość Gość

Pewnie bajeruje Cie żeby Cie zaliczyć. Bądź ostrożna. 

Gość Frut

Chcesz mieć 6tkę dzieci, 3000 dodatku, dodatek mieszkaniowy, paczki z karritasu, zgłoś się do mnie, pokieruję do kogo trzeba się udać.

Gość Klucz

Ludzie z Internetu szukają tylko łatwego seksu. Olej go całkowicie. Rozpracowałem takich ludzi już dawno temu. Jeśli piszę wprost o seksie lub wypytuje o wygląd na samym początku to ma tylko w głowie zaliczanie naiwnych dziewczyn.