Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal

Kobiety rozrzutne sa !!!! Czemu ?

Polecane posty

Gość Michal

....tak, tak, wiem co powiecie. My chcemy zyc ! Pracuje to kupuje ! Przynajmniej cos zapamietam z mojego zycia jak bylam piekna i nie stara ! Tak, jestes slicznotka w licznych ciuszkach !

Wszystko to sprawie ze moj budzet domowy cierpi ! Oboje zarabiamy, tak zgadza sie. Ja dostaje 3500 na reke a moja Rozrzutka prawie 5000, czyli jak na Polskie warunki bardzo duzo. Mamy mieszkanko w nowym osiedlu na hipotece i chcialbym kupic jakis domek letniskowy w gorach, a co ? 

Byloby nas stac gdyby moja Rozrzutka nie kupowala nowych ubran co tydzien, nowych butow co dwa tygodnie, nie obrzucala prezentami Naszego Jasia, nie kupowala jedzenia na miescie, nie upierala sie zeby jezdzic do 5 gwiazdkowych hotelow w Hiszpani ! 

Czemu kobiety sa takie rozrzutne. Ja nic sobie nie kupuje, chodze w starych ...ch bo wiem jakbysmy odlozyli kaske to i by jakas toyotke avensis moznaby bylo kupic, ten domek letniskowy w gorach ale ciagle nam kasy brakuje albo odkladamy bardzo malo. 

Kobiety nie POTRAFIA OSZCZEDZIAC !!! CO JEST Z WAMI NIE TAK !!!

Gość Ona

A ja nie rozumiem podejścia... są Kobiety, które ani myślą iść do pracy. Twoja zarabia na siebie, pewnie jest atrakcyjną i zadbaną Kobietą, Ciebie przypadkiem nie ubiera? i jest źle, bo chcesz domek w górach- a Ona może nie chce. Moze tez  problem lezy gdzies indziej -w niedowartościowaniu Twojej żony- więc robi wszystko, by poczuć się atrakcyjna i lepsza. Chyba poważnie musicie porozmawiać o swoich potrzebach i priorytetach.  ps. Taka mala rada - może czasami lepiej nie dusić grosza - Kobiety tez lubią zadbanych i  schludnych mężczyzn.

Gość ten tam

baby to urodzone konsumpcjonistki, do tego łatwe w manipulacji reklamami, dlatego baba i kasa się razem nie trzymają, durna baba i kasa szybko się rozchodzą

Gość ta tam
Przed chwilą, Gość ten tam napisał:

baby to urodzone konsumpcjonistki, do tego łatwe w manipulacji reklamami, dlatego baba i kasa się razem nie trzymają, durna baba i kasa szybko się rozchodzą

to znajdź sobie "chłopa" i po problemie