Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztelepany Tomasz

Telepy na kacu

Polecane posty

Gość Roztelepany Tomasz

Możliwe że złe forum wybrałem na moją "dolegliwość" ale mam nadzieję że znajdzie się ktoś na tym forum kto odpowie na moje pytania. 
Mianowicie chodzi o to że na drugi dzień po piciu większej ilości piwek/wódki (na kacu), mam takie odczucia lęku albo paniki sam nie wiem, czuje sie zestresowany i nie spokojny, czuje sie jak bym się czegoś obawial i jestem w takiej jakby panice przed nie wiem czym bo nigdy nie mam sie czym przejmowac, w takie dni czuje że szybciej i mocniej mi bije serce. 
A oto moje pytania: Dlaczego tak sie czuje ? i czy to ma cos wspolnego z nerwica lub depresja? no chyba że to jest normalne na kacu i wiele osób tak ma.

Gość spec od tych spraw

To jest normalne. Organizm ludzki tak właśnie reaguje na alkohol i zmęczenie. 

generalnie to nie masz sie czym przejmowac bo wiekszosc ludzi tak ma, ja tez mam tak bardzo często.. to taki normalny zjazd jak z ciebie alko schodzi, po sporej ilosci, wtedy zawsze najlepiej poprawic piwkiem, robi sie cudownie... (no chyba, ze ma sie stan umieralny, rzyganie, glowa ro.z.w.ala itp) to po prostu trzeba przetrwac..,., zaś co do piwka na kacu to robi sie cudownie, gorzej jak pozniej sie przestanie pic, bo tez sie pojawia zjazd i  jest ciezko :)