Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosć

Kocham Cię

Polecane posty

Gość gosć

Mój słodki pomidorku 🙂

Gość Gość

Ja bym się obraziła.

Gość gosć

On juz jest obrazony a pomidor jest piekny smaczny i zdrowy :P

Gość Gość

Ohydne są 🍅😖

Gość Gość
8 minut temu, Gość gosć napisał:

Mój słodki pomidorku 🙂

Uwielbiam pomidory😁czasem jestem malutka jak koktajlowe,czasem smakowita jak malinowe,czasem twarda jak te z Hiszpanii a jak trzeba wrażliwa jak krojone..Bywam też gorąca jak zupa pomidorowa ,a jak potrzebujesz energii skosztuj mnie jak sok pomidorowy  😋

Gość gosć
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ohydne są 🍅😖

Są pyszne i nie dla kazdego, odpowiednimi przyprawami mozna z nich wydobyc niebianski smak, prawda slodki pomidorku? 🙂

Gość pomidory ble ale ketchupOk
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uwielbiam pomidory😁czasem jestem malutka jak koktajlowe,czasem smakowita jak malinowe,czasem twarda jak te z Hiszpanii a jak trzeba wrażliwa jak krojone..Bywam też gorąca jak zupa pomidorowa ,a jak potrzebujesz energii skosztuj mnie jak sok pomidorowy  😋

Piszesz jak... ta ona 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosć napisał:

Są pyszne i nie dla kazdego, odpowiednimi przyprawami mozna z nich wydobyc niebianski smak, prawda slodki pomidorku? 🙂

Ja ich nienawidzę. Nie znoszę ich wyglądu i zapachu. Nie jestem twoim pomidorem przykro mi.

Gość gość

Co? 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosć napisał:

Prawda.

Gość gosć
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja ich nienawidzę. Nie znoszę ich wyglądu i zapachu. Nie jestem twoim pomidorem przykro mi.

Na pewno nie jesteś i niech Ci nie bedzie przykro, mój słodki pomidorek to nie Ty.

Gość Gość

Prawdę powiadasz,bo ze mnie nawet przecier zrobiony ma niepowtarzalny smak.Tylko dobry kucharz wie jak mnie pokroić, jak doprawić, jak delikatnie zdjąć ze mnie skórkę i jak mnie jeść  ,by wydobyć moje najcenniejsze wartości 😁A w roli ketchupu bywam łagodna i pikantna.Czasem dostaje solą, pieprzem albo cukrem po oczach i wciaz mnie zaskakuje,że moje życie ma tyle smaków. Ja naprawdę jestem małym kraglym czerwonym pomidorem 😆i będę turlac się po łóżku..

Gość Kedziad

Prawdę powiadasz,bo ze mnie nawet przecier zrobiony ma niepowtarzalny smak.Tylko dobry kucharz wie jak mnie pokroić, jak doprawić, jak delikatnie zdjąć ze mnie skórkę i jak mnie jeść  ,by wydobyć moje najcenniejsze wartości 😁A w roli ketchupu bywam łagodna i pikantna.Czasem dostaje solą, pieprzem albo cukrem po oczach i wciaz mnie zaskakuje,że moje życie ma tyle smaków. Ja naprawdę jestem małym kraglym czerwonym pomidorem 😆i będę turlac się po łóżku..

A leki już wzięte? 🥙 bo skończysz w kebabie

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To porozmawiaj  z Broken

Gość Justyna

A ja lubię malinowe i sałatkę z zielonych pomidorów 

Gość Gość
13 minut temu, Gość pomidory ble ale ketchupOk napisał:

Piszesz jak... ta ona 😉

A która ona..ta???😁fakt faktem uwielbiam pomidory i mnie poetycko poturlalo przed snem,wczulam się w małe kragle czerwone warzywo😁wystarczy zamknąć oczy i można być czym lub kim się chce😉

Gość gość

Pomidor

Nie zaśmiej się 🙃

Gość gosć
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Pomidor

Nie zaśmiej się 🙃

A o tym zastosowaniu to zapomnialam 🙂

Pomidor

Gość gosć

Dawaj koszulke.

Pomidor

Gość Na chlebie
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A która ona..ta???😁fakt faktem uwielbiam pomidory i mnie poetycko poturlalo przed snem,wczulam się w małe kragle czerwone warzywo😁wystarczy zamknąć oczy i można być czym lub kim się chce😉

Chcę być ziemniakiem 🥔

Gość Gość
5 minut temu, Gość Kedziad napisał:

A leki już wzięte? 🥙 bo skończysz w kebabie

Tak zazylam dużą dawkę poczucia humoru i parę gram na wyobraźnię ,żeby nie zgorzkniec przy Was😁lubię orientalne smaki,więc i w kebabie bym się odnalazła  a nawet sama przyrządzila..😋

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosć napisał:

Dawaj koszulke.

Pomidor

nie przebiję 

Gość Lubie zupę pomidorowa
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka jedna co jak ją czytam to mi uszy się podnoszą, którą brałem za sympatie z mojego otoczenia 😉

Gość gość

Tak zazylam dużą dawkę poczucia humoru i parę gram na wyobraźnię ,żeby nie zgorzkniec przy Was😁lubię orientalne smaki,więc i w kebabie bym się odnalazła  a nawet sama przyrządzila..😋

Dam Ci moją sajgonkę. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Na chlebie napisał:

Chcę być ziemniakiem 🥔

Lepiej pyra ,fajniej brzmi😁ale masz możliwości jako ziemniak..możesz być ubrany/a ,a jaka frajda jak ktoś  rozbierze z mundurka.😂tylko uważaj na puree,bo jak Ciebie zgniota to nie podniesiesz się w życiu. Więc nie bądź jak puree,ale miej możliwości w życiu jak ziemniak 😁

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lepiej pyra ,fajniej brzmi😁ale masz możliwości jako ziemniak..możesz być ubrany/a ,a jaka frajda jak ktoś  rozbierze z mundurka.😂tylko uważaj na puree,bo jak Ciebie zgniota to nie podniesiesz się w życiu. Więc nie bądź jak puree,ale miej możliwości w życiu jak ziemniak 😁

Jakie ma znaczenie postać? I tak Cię wysraja. 🍟

Gość Gość
6 minut temu, Gość Lubie zupę pomidorowa napisał:

Taka jedna co jak ją czytam to mi uszy się podnoszą, którą brałem za sympatie z mojego otoczenia 😉

Ciekawie mówisz.. czy Ta ona..to ta 😉pora do łóżka, więc dobranoc wszystkim a szczególnie kolorowych snów tym,co na kompas w życiu czekają 😊

Gość K4k

Tutaj? Kogo kochasz realnie? 

Gość Ketchup firmowy
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciekawie mówisz.. czy Ta ona..to ta 😉pora do łóżka, więc dobranoc wszystkim a szczególnie kolorowych snów tym,co na kompas w życiu czekają 😊

Dobranoc Dorotko 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ketchup firmowy napisał:

Dobranoc Dorotko 😉

Dobranoc pikantny, taki ketchup lubię najbardziej😉