Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandulerka

Czy schudne 25kg na głodówce przez miesiąc?

Polecane posty

Ważę ok.85kg,mam 170cm wzrostu i chcialabym schudnac wlasnie 25kg za pomoca glodowki w miesiac.Wiem jak ją się stosuje ale nie wiem czy na pewno bedzie efekt.O efekcie jojo wiem,wiem jak sie wyhcodzi z glodowki.Na poczatku planuje tez ćwiczenia.Opowiadajcie jak bylo u was!!!Ja zaczynam od jutra.

ps.nie piszcie o tym efekcie jojo,wiem jak utrzymac wage i wasze komenatrze ze to niezdrowe itd... to moja decyzja

Gość Tobi

Zależy jeszcze, w jaki sposób masz zamiar przeprowadzić tę głodówkę. Sama regularnie zamawiam dla siebie soki z www.nuja.pl ,żeby utrzymać wagę i oczyścić organizm. Mają 3- i 5-ciodniowe diety do wyboru. Soki są świeżo wyciskane metodą cold press i utrwalane metodą HPP - zdaje się, że robią to jako jedyni w Polsce. Generalnie, masz pewność, że schudniesz, a przy okazji masz zapewnione wszystkie potrzebne dla funkcjonowania organizmu witaminy i minerały. Ja nie miałam aż tyle kg do zrzucenia, ile Ty planujesz, ale Karolina Szostak zrzuciła dzięki ich sokom 30 kg i utrzymuje wagę również dzięki nim. Może warto spróbować?

Gość ...

Gdybyś wiedziała jak utrzymać wagę to byś nie ważyła 85 kg.

Glodowka ...  25 kg w miesiąc ... skad takie osoby czerpią wiedzę ... w sumie nie dziwne, że potem tyle otyłych osób ... 

Zacznijcie jeść jak ludzie, ruszać się a nie tuczycie się a potem na juz chcecie figure modelki ...

Gość Ama

Nie, skąd. W zadnym wypadku. Ale mozesz schudnac az 8kg.