Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nessi

Oddawanie dziewczyny/żony innym

Polecane posty

No heyy.,

Jest to już pewien fakt w dzisiejszych czasach,choć w moim przypadku bardziej chyba fetysz,choć jej zezwalam i się z tym godze a i cieszę ^^ (perwersja 100% stety lub też niestety)

Pozwalacie innym,znajomym czy to komuś innemu macać,zabawiać się z waszymi kobietami?

Jako że u mnie są to realia to ani wole się nie rozgadywać zbytnio z sytuacjami bo jak co drugi zostane zniżony do poziomu fake`a.,

Ale większość moich dobrych znajomych wiedzą że to lubie akceptują to i się cieszą że moja dziewczyna się nimi porządnie zajmie.,

uwielbiam ten widok gdy jest w domu spotkanie,oczywiście wszyscy lekko podpici bo bez tego pewnie byłoby coś niezręcznie,a oni już sami do mojej podchodzą i się 

już nawet nie wstydzą tylko z góry zaczynają ją macać i ona ich ze wzajemnością ❤️  oczywiście kończy się to seksem z kimś gdzie ja tylko patrzę i mogę sobie pomarzyć co najwyżej by dołączyć ^^

Wczoraj wyjechała na wakacje to bez zastanowienia wzięła moją paczkę gumek ,,na wszelki wypadek,, hah, a dziś tylko wysyła fotki z iloma to się już tuliła i całowała.. * - * 

Wiem że takich tematów było już dziesiątki ale są one troszkę przedawnione lub stare,dlatego tak o na wieczór ~ mieliście jakieś albo dalej macie jakieś takie sytuacje? ^^

Miłego wieczoru/lub dnia na przyszłość ^-^ 

Gość mmm

Nie ale chciałbym. Chętnie przeczytam szczegóły jak to u ciebie wygląda i od czego się zaczęło 

Gość Jagna

Każda z nas jest dodawana innym obcym facetom podczas badań pochwy! Dlatego podczas wszelakich badań pochwy jest mój jedyny ukochany misiu. Ja byłam pierwsza dla niego on również dla mnie i to jest cudowne!