Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Alan to ładne imię dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo tak chciałabym nazwać naszego synka, który niedługo się urodzi, ale mój mąż nie chce się zgodzić. Jego zdaniem zrobimy tylko dziecku obciach nadając mu takie imię, i dzieci w przedszkolu i szkole będą się z niego śmiały. Przecież to nie może być prawda, ma być Alan i koniec. A co Wy myślicie?

Gość gość

Nie radzę. Znam jednego i w ciągu trzech lat gimnazjum zdążył już zostać AnaIem, Allahem i nie powiem czym jeszcze. Teraz już ma 30-tkę, a dalej niektórzy wołają go AnaI. 

Gość nazwa wyświetlana

Potwierdzam. 5 klasa podstawówki i na Alana już wołają anal... Brak słów.

Gość Gość

Też słyszałam anal przy tym imieniu.  Mniej więcej 12latkowie. 

Gość gość

A pomyślcie, jak przesrane ma syn Edyty Górniak. Nazywa się Allan Krupa, a że matka usilnie go promuje gdzie się da, już internauci dawno temu nazwali go AnaIem Kupą. To dopiero przeyebane XD

Gość gość

mąż ma rację, naprawdę chcesz wychowywać Anala? zastanów się.

Gość gość

A mąż jak chciałby syna nazwać?

Gość GOŚĆ

Nie daj mu Alan ,to imię teraz jest już kojarzone z tymi Dzesikami i Brajankami, takie tandetne ,obciachowe 

Gość gość
3 minuty temu, Gość GOŚĆ napisał:

Nie daj mu Alan ,to imię teraz jest już kojarzone z tymi Dzesikami i Brajankami, takie tandetne ,obciachowe 

właśnie.

Gość Gość xxx
26 minut temu, Gość gość napisał:

A mąż jak chciałby syna nazwać?

No właśnie.

Gość mcgregorowa

Mój mąż jest Szkotem i mamy syna Allana z tym, że nazwisko Szkockie i brzmi to dobrze zarówno w Polsce jak i w Szkocji, w której teraz mieszkamy. Gdybym wyszła za Polaka, mieszkała w Polsce i miała polskie nazwisko nie nazwałbym tak dziecka.

Gość gosc

Prowo i do tego beznadziejne z tym tupaniem nozki, ze tak ma byc, a nie inaczej.

Gość gość
7 godzin temu, Gość mcgregorowa napisał:

Mój mąż jest Szkotem i mamy syna Allana z tym, że nazwisko Szkockie i brzmi to dobrze zarówno w Polsce jak i w Szkocji, w której teraz mieszkamy. Gdybym wyszła za Polaka, mieszkała w Polsce i miała polskie nazwisko nie nazwałbym tak dziecka.

Takie podejście rozumiem, imię pasujące do nazwiska. Nie ma chyba nic gorszego niż Dżesika Kowalska i inne takie, Allan też dobrze by z polskim nazwiskiem nie brzmiał.

Gość Gosc

Mnie sie nie podoba, ale nie dlatego ze "patologiczne",imiona Brian czy Colin lubie.Alan kojarzy mi sie z Allahem, Alibaba i ogolnie arabami, przekrecanie na anala to przesada, trzeba miec owies w glowie zeby wszedzie widziec konia.Ale jakos tak arabsko brzmi.Jest duzo ladniejszych angielskich imion

Gość gość

jak wybierasz między alanem a brajankiem, to ok, w przeciwnym wypadku nie

Gość gosc
36 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mnie sie nie podoba, ale nie dlatego ze "patologiczne",imiona Brian czy Colin lubie.Alan kojarzy mi sie z Allahem, Alibaba i ogolnie arabami, przekrecanie na anala to przesada, trzeba miec owies w glowie zeby wszedzie widziec konia.Ale jakos tak arabsko brzmi.Jest duzo ladniejszych angielskich imion

Jest tez Kamilek- arabskie imie, ale w Polsce przyjelo sie.  Alan mi sie nie podoba dzwiekowo i jest bardzo popularny, ale wcale nie jest gorszy dla mnie od Adama na przyklad- bardzo podobnie brzmiace imiona.  Jak komus sie podoba Adam czy Alan to niech nadaja.  Normalne imie.