Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierowca Bombowca

Ludzie w Polsce są dziwni...

Polecane posty

Gość Kierowca Bombowca

Witam wszystkich,

Mam auto, wprawdzie małe ale często gdzieś nim jeżdżę, generalnie w dalekie trasy, spod Katowic do Poznania, Szczecina, teraz do Lublina pojechałem...

I ciągle mam 1 problem : otóż chciałbym trochę optymalizować koszty i często szukam osób chętnych na przejazd za niezbyt wygórowane pieniądze. Jechałem do Lublina i chciałem 30 zł od osoby, a normalny bilet na pociąg kosztuje 65 zł. Do Poznania czy Szczecina też szukałem osob za pół-darmo. Auto mam w gazie więc nie płace majątku za paliwo i nie muszę z ludzi zdzierać. Ale nikt nie chce. Wolą jeździć jakimiś autokarami, płacić 2 razy tyle albo i więcej niż pojechać wygodnie osobówką. Fakt że moje auto to nie limuzyna, ale bez jaj, da się te kilka godzin przeżyć (mam fiata pandę z 2017 roku), zresztą zawsze szukam trzech osób. W bagazniku jak ktoś wyniesie pół mieszkania to się zmieści bagaż tylko jednej osoby bo wiadomo instalacja LPG mi trochę miejsca w bagażniku odebrała. A dwie pozostałe osoby na tył gdzie są miejsca dla trzech osób i tam mogą sobie bagaż dać. Klima jest, nie ma tragedii.

Nie wiem już, chyba machnę na to ręką, niech sobie ludzie jeżdżą 2 razy drożej jak tak źle. Co za naród dziwny... 

Gość MAX KUT

Ja też bym już wolał jechać np. Flixbusem niż z jakimś zjeeebem blablacarem XD

Gość Gość

Autorze a jechałeś autostradą z Katowic do Opola /Wrocławia? i ile płaciłeś za przejazd A4? Rok temu tamtędy jechałem i chce wiedzieć czy ceny wzrosły 

Gość Kierowca Bombowca

Spoko, tylko po co obrażasz, trollu..

Gość Kierowca Bombowca
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorze a jechałeś autostradą z Katowic do Opola /Wrocławia? i ile płaciłeś za przejazd A4? Rok temu tamtędy jechałem i chce wiedzieć czy ceny wzrosły 

Sorki, Kolego, ale omijam odcinki płatne, już wolę te kilka litrów więcej spalić i pojechać pół godziny dłużej jak żydom dawać do kieszeni. Ale na pewno są fora transportowe gdzie podadzą Ci aktualne ceny ;).

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kierowca Bombowca napisał:

Sorki, Kolego, ale omijam odcinki płatne, już wolę te kilka litrów więcej spalić i pojechać pół godziny dłużej jak żydom dawać do kieszeni. Ale na pewno są fora transportowe gdzie podadzą Ci aktualne ceny ;).

Aha 

Gość Nieintere

Pandziocha jest wygodna, tylko całą tylną kanapę trzeba mieć dla siebie, żeby się rozłożyć. Wtedy można jechać. Mnie interesuje przejazd 30 lipca Poznań -Zakopane za 49 zł (mam 2 osoby). Powrót za 6 dni w takiej samej cenie. Pisz na sympatię profil użytkownika o nicku "nieinteresujemnieseks".