Gość Mordka Napisano Lipiec 22, 2019 Zawsze (od trzech lat) latem pije dużo piwa często codziennie po 2-6piw z przerwami dzień - tydzień. Czy to możliwe żebym od tego przytyła? Bo słyszałam nie raz że faceci mają piwny brzuch, a ja faktycznie tak najbardziej na brzuchu nabrałam kg. Czy to tylko takie gadanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 23, 2019 Piwo ma dużo kalorii, a po drugie picie w takich ilościach to już alkoholizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mordka Napisano Lipiec 23, 2019 3 godziny temu, Gość Gość napisał: Piwo ma dużo kalorii, a po drugie picie w takich ilościach to już alkoholizm Ale ja piję tylko w wakacje to są 2 miesiące tylko wszędzie pełno znajomych. Tak to w ciągu roku to tylko w sylwestra mi się zdarza. A ile może mieć jedno piwo kalorii? z czym to można porównać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość a Napisano Lipiec 23, 2019 Piwo ma ok 250 kalorii, możesz porównać to do pączka 1 piwo = 1 pączek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mordka Napisano Lipiec 23, 2019 Przed chwilą, Gość gość a napisał: Piwo ma ok 250 kalorii, możesz porównać to do pączka 1 piwo = 1 pączek Dziękuję, to ja jednak przystopuje trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancio 0 Napisano Lipiec 24, 2019 Piwo samo w sobie jest trochę kaloryczne, a pijąc piwo często też jemy i to przekąski piwne tuczą bardziej niż sam piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Czerwiec 25, 2022 To zajrzyjcie do CKBrowar w Krakowie. W tej restauracji dobrze zjecie i napijecie się dobrego piwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach