Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu mnie zostawiłaś?

Polecane posty

Gość gość

nie umiem o tobie zapomnieć:-(

Gość gość

bez sensu rozdrapywac to wszystko i tez nie umiem o Tobie zapomnieć.

Gość Big day

Co takiego !

Gość gość

kto z kim gada?

Gość gość

dobranoc skarbie, pamietaj, ze kocham Ciebie zawsze, kiedy mnie tutaj nie ma... rowniez.

Gość słuszne pytanie
2 minuty temu, Gość gość napisał:

kto z kim gada?

paranoicy jak zwykle przecież

Gość Jodła

Nie zostawiłam Cię, nie ma dnia żebym o tobie nie myślała, ja pomyślałam ze ty nie chcesz ,nic nie robiłeś, otworzyliśmy na siebie,a ja chciałam i chcę być bliżej ciebie, tęsknię za tobą, nie mam odwagi przyjść, wstydzę się, poczułam się przez Ciebie nue chciana, odepchnietą ,zalamalam się, pokaż, zrób coś, cokolwiek zebym pomyślała że ty chcesz

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jodła napisał:

Nie zostawiłam Cię, nie ma dnia żebym o tobie nie myślała, ja pomyślałam ze ty nie chcesz ,nic nie robiłeś, otworzyliśmy na siebie,a ja chciałam i chcę być bliżej ciebie, tęsknię za tobą, nie mam odwagi przyjść, wstydzę się, poczułam się przez Ciebie nue chciana, odepchnietą ,zalamalam się, pokaż, zrób coś, cokolwiek zebym pomyślała że ty chcesz

Jodła tu brzoza, obudź się dziewczyno😁

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jodła tu brzoza, obudź się dziewczyno😁

😅

Gość Twój luby

Chce! I to bardzo... Włożyć Ci w punkcie a potem do buzi i tak w koło Macieju! Ma lubaaaa

Gość a ty
1 minutę temu, Gość Twój luby napisał:

Chce! I to bardzo... Włożyć Ci w punkcie a potem do buzi i tak w koło Macieju! Ma lubaaaa

to chyba z pierdla nawijasz i bałachy żenisz na wydrę 😁😁😁

Gość Dobra dusza
42 minuty temu, Gość gość napisał:

nie umiem o tobie zapomnieć:-(

Może zasłużyłeś sobie na to, że Cię zostawiła?

Gość Gość
27 minut temu, Gość a ty napisał:

to chyba z pierdla nawijasz i bałachy żenisz na wydrę 😁😁😁

Mają w pierdlu internet?

Gość Podszyw

Nie zostawiłam. Poszłam tylko po rogaliki francuskie do tej cukierni na rogu, chciałam nakarmić Cię rano. Zaczął padać deszcz, więc schowałam się w parku. Wracając wstąpiłam do sklepu z parasolami, ale mieli tylko fioletowe, a ja akurat byłam w zielonej ...ence. No to jeszcze zahaczyłam o swoje mieszkanie, żebyś nie odczuł dysonansu kiedy mnie zobaczysz (taki dysonans bywa jak dekompresja, mógłby Cię zabić). W mieszkaniu nie było światła, a pogoda wciąż kiepska. No to chciałam przeczekać, usiadłam, pogrążyłam się w myślach o tym, że nie jesteś głodny, o tym, że nie lubisz dysonansów, aż wreszcie o tym, że nie lubisz mnie. Zjadłam rogaliki, zjadłam ...enkę, zjadłam światło które włączyli i postanowiłam przeczekać wichurę, nagość i Twój głód. Przeczekałam, ale nie wzięłam pod uwagę tego, że to odbije się rykoszetem. Totalna dekompresja...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Podszyw napisał:

Nie zostawiłam. Poszłam tylko po rogaliki francuskie do tej cukierni na rogu, chciałam nakarmić Cię rano. Zaczął padać deszcz, więc schowałam się w parku. Wracając wstąpiłam do sklepu z parasolami, ale mieli tylko fioletowe, a ja akurat byłam w zielonej ...ence. No to jeszcze zahaczyłam o swoje mieszkanie, żebyś nie odczuł dysonansu kiedy mnie zobaczysz (taki dysonans bywa jak dekompresja, mógłby Cię zabić). W mieszkaniu nie było światła, a pogoda wciąż kiepska. No to chciałam przeczekać, usiadłam, pogrążyłam się w myślach o tym, że nie jesteś głodny, o tym, że nie lubisz dysonansów, aż wreszcie o tym, że nie lubisz mnie. Zjadłam rogaliki, zjadłam ...enkę, zjadłam światło które włączyli i postanowiłam przeczekać wichurę, nagość i Twój głód. Przeczekałam, ale nie wzięłam pod uwagę tego, że to odbije się rykoszetem. Totalna dekompresja...

Przejadłaś się idź spać