Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexa

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość Alexa

Witam wszystkie Mamusie 🙂
zacznę od początku, mianowicie 12 byłam na wyjeździe z moim chłopakiem i troszkę nas poniosło, niestety nie zabezpieczyliśmy się. Był to stosunek przerywany, ale wiadomo jak "skuteczna" jest ta metoda 😛 Później się zorientowałam że to był pierwszy dzień po kalendarzowej owulacji, ale na tabletkę po było już za późno.
26 powinnam dostać okres, ale mam objawy jakich nigdy nie miałam, a raczej nie tak nasilone. Najbardziej dokuczliwy jest ból piersi, na tyle mocny że nawet zbieganie po schodach (a nawet zwykłe podbiegnięcie do autobusu) staje się niemożliwe 😕

nie będę was pytała czy mogę być w ciąży, bo odpowiedzi udzieli mi test ciążowy który pewnie zrobię w piątek jak nie dostanę okresu
chce zapytać czy Wy miałyście jakieś objawy jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego? A jeśli tak to czy czekałyście na okres czy raczej w pierwszym momencie nie zwracałyście na nie uwagi?
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru 😉 

Gość gość

Miałam za każdym razem gdy nie byłam w ciąży,  a sobie wgrałam , że jestem. Jak zaszłam to początkowo objawy nie były tak dokuczliwe. 

Gość Gość

Moje pierwsze objawy ciąży były takie same jak nadchodzącą miesiączka. Ból piersi, brzucha itd. Okres mi się spóźniał ale zganiłam to na stres ślubny, a mając ciągle objawy zbliżającego się jak myślałam na tamtą chwilę okresu nawet mi przez myśl nie przeszło co się dzieje. Jakoś koło 6 czy 7 tc czyli około półtora miesiąca od ostatniej miesiączki pewnego dnia odrzuciło mnie od kawy. Tego samego dnia test i był pozytywny.

Gość Gość

Mi się strasznie chciało jeść. Mogłabym od stołu nie odchodzić, a zawsze się pilnowałam, a tu nie było siły. Nawet chlopak wtedy się ze mnie żartował, że może w ciąży jestem, że tak dużo jem. No i później okazało się, że ciąża