Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin

Często tu podszywam się pod matkę

Polecane posty

Gość Marcin

Wy - baby, jesteście serio opóźnione w rozwoju. Często podszywam się tu pod matki, wymądrzam się na różne tematy a te wszystkie ameby umysłowe łykają to jak pelikany. Słuchają się mnie w sprawach ciazy, leczenia dzieci, podawania leków itp Hahahah a ja jestem facetem i nawet nie mam dzieci Hahaha. Najlepszy mam ubaw jak same błagacie o poradę jak leczyć wasze dziecko i potem robicie co wam pisze Haha 

Gość Gość

ha ha ha, ale ubaw, bo rzeczywiście, ha ha ha

Gość alesebiks

a jedziesz na ręcznym przy tym

Gość Marcin
40 minut temu, Gość alesebiks napisał:

a jedziesz na ręcznym przy tym

Raczej rzygam przy tym jak opisują jak wycieka im mleko z wielkich obrzydliwych fioletowych brodaw na pół cycka 

Gość Gosc

Jakim to trzeba być życiowym desperatem  i jeszcze się tym chwalisz.... żenada 

Gość gość

hehehe ja też się często podszywam za matkę dziecka HNB i sypie poradami jak z rękawa, poszedłem spać kiedyś o 23, rano wszedłem sobie w robocie na kawe na forum, była 12 a te dalej sobie ubliżały :D

Gość Marta
13 minut temu, Gość Marcin napisał:

Raczej rzygam przy tym jak opisują jak wycieka im mleko z wielkich obrzydliwych fioletowych brodaw na pół cycka 

A skąd wiesz że brodawy matek karmiących są niby fioletowe?xD szukasz sobie w necie zdjęć i trzepiesz małego? Weź się do roboty leniwa kreaturo 

Gość Marta

No chyba że matka cię karmiła do lat nastoletnich więc pamiętasz. To by  wyjaśniało twój ubytek psychiczny

Gość Marcel

Ja tez tak robię 

Gość Tomek

I ja 

Gość Dawid

I ja też się podszywam!

Gość Wojtek

O i ja również! Ale ja się podszywam pod 15 letnią matkę Koreanke z trojaczkami chorymi na rdzeniowy zanik pośladków.

Gość Zygfryd

No to pojechales z tą Koreanka...ja się podszywam pod teściową, ktora molestuje w kawalerce swoje dwie synowe, które z nią mieszkają.

Gość Zygfryd

A Wy pod kogo się podszywacie? 

Gość Alex

Ja pod dziewczyne, której szwagierka, bratowa, teściowa, koleżanka, sąsiadka i sklepowa zazdroszczą ciąży.

Gość Gosc

Ja się podszywam w zależności od nastroju i tego jak mi temat podpisuje. A co jeśli wszyscy się tu podszywają i nie ma tu prawdziwych madek i trolujemy się wzajemnie? 

Gość Nsbbdh
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja się podszywam w zależności od nastroju i tego jak mi temat podpisuje. A co jeśli wszyscy się tu podszywają i nie ma tu prawdziwych madek i trolujemy się wzajemnie? 

Niestety ale dokładnie tak ja piszesz jest to forum skonstruowane. 

Gość Marcin
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Te ameby umysłowe mamusie srusie często odpowiadają na mój wymyślony na szybko temat długimi postmi jak elaboraty. Mi się to nudzi po pięciu minutach a pustaczki potrafią rozwinąć temat do kilkunastu stron gdzie jak wchodzę tydzień później bo przypadkiem natknę się na swój temat one biorą się za łby, wyzywają, oczerniają Hahaha gdyby mógłby to by sobie tymi plastikowymi tipsami 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Nsbbdh napisał:

Niestety ale dokładnie tak ja piszesz jest to forum skonstruowane. 

Myślę że są tu jednak maDki, pierwsze komentarze oburzenia o tym świadczą :D 

Gość Marcin

Oczy wydrapaly. A wszystko z powodu problemu który nie istnieje, który wymyśliłem dla beki. Durne dzunie.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Marcin napisał:

Te ameby umysłowe mamusie srusie często odpowiadają na mój wymyślony na szybko temat długimi postmi jak elaboraty. Mi się to nudzi po pięciu minutach a pustaczki potrafią rozwinąć temat do kilkunastu stron gdzie jak wchodzę tydzień później bo przypadkiem natknę się na swój temat one biorą się za łby, wyzywają, oczerniają Hahaha gdyby mógłby to by sobie tymi plastikowymi tipsami 

Hahaha :D dokładnie tak jest, w międzyczasie temat zmienia się pięć razy. Nie ma cię godzinę a tu już przyrost na 5 stron. A najlepsze jest to, że czasem jest tak absurdalny temat a te ...ki w to wierzą i jazda z komentarzami, jakby mogły to gryzlyby przez internet. 

Gość Damian w.

Ja tez robię to samo. Jeszcze dziękują za porady. Ostatnio nawet wypowiadałem się w sprawie leków dla dzieci, biegunek, czasem pisze o moich „doświadczeniach porodowych” To jest najlepsze. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha 😄 dokładnie tak jest, w międzyczasie temat zmienia się pięć razy. Nie ma cię godzinę a tu już przyrost na 5 stron. A najlepsze jest to, że czasem jest tak absurdalny temat a te ...ki w to wierzą i jazda z komentarzami, jakby mogły to gryzlyby przez internet. 

A uj to ma do "madek"? Na każdym dziale, jest mnóstwo idio/tów i idio/tek, które wierzą w najdurniejsze prowokacje. I ciagna je przez dziesiatki stron, czesto bezsensownie sie wykłócając.

Kolejna, która cechę powszechną dla ogółu musi koniecznie przypisac tylko i wyłącznie "madkom", aby dowartościować się samym tylko byciem bezdzietną, bo niczym innym widocznie nie potrafi.

Gość gosc

Kolejna durna prowokacja, aby rozwcieczyć użytkowniczki stąd. Postaraj się bardziej autorze. 

Gość Bis
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Kolejna durna prowokacja, aby rozwcieczyć użytkowniczki stąd. Postaraj się bardziej autorze. 

Prowokacja o prowokacjach??? Chyba już się sama zamotałas i nie wiesz o czym piszesz 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A uj to ma do "madek"? Na każdym dziale, jest mnóstwo idio/tów i idio/tek, które wierzą w najdurniejsze prowokacje. I ciagna je przez dziesiatki stron, czesto bezsensownie sie wykłócając.

Kolejna, która cechę powszechną dla ogółu musi koniecznie przypisac tylko i wyłącznie "madkom", aby dowartościować się samym tylko byciem bezdzietną, bo niczym innym widocznie nie potrafi.

A ty co, madka czy się podszywasz? Chyba jednak madka :D 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Bis napisał:

Prowokacja o prowokacjach??? Chyba już się sama zamotałas i nie wiesz o czym piszesz 

To madka, wybacz jej, ma tylko pół mózgu 

Gość Minion
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

To madka, wybacz jej, ma tylko pół mózgu 

Pół to i tak byłoby Niezle. Myśle ze ona ma kupkę niemowlęca zarost mózgu 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Minion napisał:

Pół to i tak byłoby Niezle. Myśle ze ona ma kupkę niemowlęca zarost mózgu 

Od wąchania kup bąbelka jej się tak zrobiło :D