Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snel

Nagły brak uczuć jednej ze stron

Polecane posty

Cześć 
Jestem z dziewczyną miesiąc .Jest młodsza ode mnie o 3 lata ale nigdy nie widziałem w tym przeszkody ponieważ dla mnie zawsze była bardzo dojrzała zarówno w zachowaniu jak i uczuciowo. Po miesiącu związku stwierdziła że mnie nie kocha 
mogę dodać ,że ma teraz humory przed okresem ale czy mogło to wywołać aż takie skutki? Codziennie rozmawiamy i zawsze pokazywała zainteresowanie rozmową , kiedy miałem 7 dniowy wyjazd mówiła ,że bardzo tęskni i martwiła się o wszystko ,lecz tego samego dnia powiedziała , że nie wie co czuje ,a następnego ,że traktuje mnie jak przyjaciela . Ja mam 18 dziewczyna 15
Mam kilka tez:
-nuda w związku (brak wspólnych wyjazdów ,a jedynie co to siedzenie w domu i obejrzenie filmu)
-PMS czyli napięcie przedmiesiączkowe 
-faktyczne odkochanie się ale czy może to nastąpić z dnia na dzień?
Mam plan żeby poczekać 3 dni i zaprosić ją na spacer i powiedzieć co zamierzam zrobić i spytać czy chciałaby spróbować od nowa ale bez tej nudy i z większym zaangażowaniem 
Proszę o poradę bo jestem w rozsypce emocjonalnej
Pozdrawiam

Gość Betty Blue

Tylko miesiąc razem to nie związek. Wasza relacja to koleżeństwo ew. przyjaźń. Gdy koledzy będą się pytali czy chodziłeś z dziewczyną powiedz zgodnie z prawdą, że nie chodziłeś z nią, gdyż pochwalenie się miesięcznym związkiem jest po prostu śmieszne.

Gość Robi

Autorze, zrozum, że u ludzi w waszym wieku jest tak, że jednego dnia dziewczynie podoba się ten, a drugiego dnia podoba się inny. Tak samo jest z chłopakami. Rzadko się zdarza aby para, która związała się w szkole średniej , dotrwała do ślubu. Okres gdy się ma 15-20 lat to czas prób i zbierania doświadczenia w sprawach damsko męskich, które jest bardzo potrzebne w kontaktach z płcią przeciwną. Ludzie z takim doświadczeniem łatwiej znajdą partnera życiowego niż nieśmiałe osoby bez żadnego doświadczenia.