Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mera

duża wada wzroku - operacja?

Polecane posty

Gość mera

Hej! Chcę się Was poradzić w kwestii korekcji wzroku przy dość dużej wadzie. Mam -7 i -6  bez okularów się nie ruszam. Mam 28 lat i trochę przeraża mnie, że w tak młodym wieku mam taką wadę, co będzie za 10 lat... Dlatego chciałabym zrobi laserową korekcję wzroku, ale boję się samego zabiegu. I zastanawiam się czy na pewno wada mi zniknie? Czy któś z Was miał korekcję wzroku przy takiej wadzie? Dajcie znać jak efekty i gdzie robiliście. JA zastawiałam sie nad metodą lentivu w Optegrze, ale chętnie poznam Wasze opinie 

Gość kasama

no a byłaś w klinice jakiejś na konsultacjach? może warto się wybrać - ja robiłam w Optegrze...i dopóki nie poszłam na wizytę to miałam wiele wątpliwości czy dobrze robię! a jednak nie żałuję bo to była doskonała decyzja!

no tak, wydaje mi się ze jednak to jest niezalezne od Optegry , w ktorym mieście! w krakowie super pomagają, dobrze doradzają i przede wszystkim sie opiekują dobrze! to jest strzał w dziesiątkę!

ja byłam w Rzeszowie z moją mamą i na prawdę dobrze leczyli. a do tego niewielki rabat dostałyśmy to w ogole lepiej! jestem bardzo zadowolona!! i moja mama także bo w końcu bez problemu widzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować