Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mera

duża wada wzroku - operacja?

Polecane posty

Gość mera

Hej! Chcę się Was poradzić w kwestii korekcji wzroku przy dość dużej wadzie. Mam -7 i -6  bez okularów się nie ruszam. Mam 28 lat i trochę przeraża mnie, że w tak młodym wieku mam taką wadę, co będzie za 10 lat... Dlatego chciałabym zrobi laserową korekcję wzroku, ale boję się samego zabiegu. I zastanawiam się czy na pewno wada mi zniknie? Czy któś z Was miał korekcję wzroku przy takiej wadzie? Dajcie znać jak efekty i gdzie robiliście. JA zastawiałam sie nad metodą lentivu w Optegrze, ale chętnie poznam Wasze opinie 

Gość kasama

no a byłaś w klinice jakiejś na konsultacjach? może warto się wybrać - ja robiłam w Optegrze...i dopóki nie poszłam na wizytę to miałam wiele wątpliwości czy dobrze robię! a jednak nie żałuję bo to była doskonała decyzja!

no tak, wydaje mi się ze jednak to jest niezalezne od Optegry , w ktorym mieście! w krakowie super pomagają, dobrze doradzają i przede wszystkim sie opiekują dobrze! to jest strzał w dziesiątkę!

ja byłam w Rzeszowie z moją mamą i na prawdę dobrze leczyli. a do tego niewielki rabat dostałyśmy to w ogole lepiej! jestem bardzo zadowolona!! i moja mama także bo w końcu bez problemu widzi