Gość mera Napisano Lipiec 25, 2019 Hej! Chcę się Was poradzić w kwestii korekcji wzroku przy dość dużej wadzie. Mam -7 i -6 bez okularów się nie ruszam. Mam 28 lat i trochę przeraża mnie, że w tak młodym wieku mam taką wadę, co będzie za 10 lat... Dlatego chciałabym zrobi laserową korekcję wzroku, ale boję się samego zabiegu. I zastanawiam się czy na pewno wada mi zniknie? Czy któś z Was miał korekcję wzroku przy takiej wadzie? Dajcie znać jak efekty i gdzie robiliście. JA zastawiałam sie nad metodą lentivu w Optegrze, ale chętnie poznam Wasze opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasama Napisano Lipiec 25, 2019 no a byłaś w klinice jakiejś na konsultacjach? może warto się wybrać - ja robiłam w Optegrze...i dopóki nie poszłam na wizytę to miałam wiele wątpliwości czy dobrze robię! a jednak nie żałuję bo to była doskonała decyzja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viollas 0 Napisano Październik 18, 2020 no tak, wydaje mi się ze jednak to jest niezalezne od Optegry , w ktorym mieście! w krakowie super pomagają, dobrze doradzają i przede wszystkim sie opiekują dobrze! to jest strzał w dziesiątkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaKo 0 Napisano Listopad 25, 2020 ja byłam w Rzeszowie z moją mamą i na prawdę dobrze leczyli. a do tego niewielki rabat dostałyśmy to w ogole lepiej! jestem bardzo zadowolona!! i moja mama także bo w końcu bez problemu widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach