Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katee

Co mam robić ? Chłopak olewa

Polecane posty

Gość Katee

Hej pisze ponieważ chce was prosic rade Poznałam pewnego chłopaka na portalu randkowym spotkaliśmy się u niego w domu był alkohol i seks, nie zaluje ze do tego doszło ponieważ było mi to potrzebne (bliskość i przytulenie), następnie spotkaliśmy się ponownie, poszliśmy do baru traktował mnie bardzo dobrze, stawiał drinki, pytał czy nie jestem głodna itp i spotkanie zakończyło się seksem w hotelu ktory on wynajął. Zapytal czy możemy się spotkać u mnie w pokoju w którym wynajmuje mi pracodawca ja na to ze nie bardzo bo warunki pokoju są tragiczne jest bardzo mało miejsca za mało na dwie osoby, u niego tez nie mozna się więcej spotykać.  Od tamtej pory zaczęłam zauważać ze mnie olewa, odpisuje po dwóch dniach, potrafi się nie odzywać długo mimo ze wiem ze z tel korzysta bo wstawia relacje w mediach. Dodam iż nie zapytałam go nawet czego szuka czy przygody czy poważnej relacji. Ja jestem Polka wyjechałam na kilka mies do pracy za granice a on pochodzi własne z tego kraju do ktorego ja przyjechałam i tez nie mieszka w tym mieście w którym jestem na stałe tylko na kilka tyg do pracy z zleceniem przyjechał. Czy mam się odzywać jako pierwsza? Zdaje sobie sprawę z tego ze to jest niezobowiązująca relacja szanse na to zebym z nim była są małe, poza tym po jakimś czasie każde się rozejdzie w swoją stronę ja wrócę do polski on do siebie. Napisać na przykład ze w ramach rewanżu ja wynajmę jakiś pokój? Nie wiem co mam robić z jednej strony chce go zobaczyć dotknąć z drugiej nie wiem czy to ma sens bo zacznę się do niego zbliżać a później i tak trzeba będzie powiedzieć sobie do widzenia :( pomocy 

Gość gosc

Olej go. Spotkał się z tobą tylko dla seksu. Wypróbował, pobawił sie i tyle. Zachowaj resztki honoru i juz nie odzywaj sie do niego. Bo on ewentualnie zainicjuje kontakt tylko wtedy gdy znów zachce mu sie pobzykać. I wtedy oczywiście powie ci wszystko co chcesz usłyszeć ale to nie będzie prawda, on będzie chciał tylko seksu. Jak dostanie znów cie oleje. Także troche honoru dziewczyno. A jak chcesz z kimś miec długotrwałą relację trzymaj nogi razem na pierwszych spotkaniach. Faceci korzystają z łatwych panienek ale nie chcą ich na stałe.

Gość Katee

Zdaje sobie z tego sprawę ale jest mi ciężko żyć z tym ze już może go nie spotkam nie porozmawiam przez chwile ;( jak nie zainicjuje czegos. Nasza ostatnia wiadomość to on do mnie kiedy mam wolne ja odpisałam ze dziś i już nic. Ale on tak odpisuje raz na dzien wieczorem... nie wiem co robić gdy jestem z nim jest cudownie on żartuje traktuje mnie dobrze i fajnie spędzam z nim czas  :(