Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita

Arystoteles to idealny facet

Polecane posty

Gość Jowita

szczery prawdziwy wrażliwy i nie udaje kogoś kim nie jest.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Jowita napisał:

Osobiście też do niego nic nie mam, normalny gość a niektórzy po Nim jadą. Nie wiem jaki w tym sens.

Gość Gość

X

Do yebaniä go końskim chooyem prosto w ryj😀

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

X

Do yebaniä go końskim chooyem prosto w ryj😀

o fuj

przypomniało mi się coś obrzydliwego

Gość Kiss

Ma niska samoocene i jest bez powodu chamski. Osoby z niska samoocena nie nadaja sie do zwiazku, a zwlaszcza on, bo ja sobie poprawia w agresywny sposob. To psychiczny czlek, hipokryta, buc i cham.

Gość Liberalny socjalista
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Ma niska samoocene i jest bez powodu chamski. Osoby z niska samoocena nie nadaja sie do zwiazku, a zwlaszcza on, bo ja sobie poprawia w agresywny sposob. To psychiczny czlek, hipokryta, buc i cham.

ja też taki jestem czy to skresla mnie z listy idealnych kandydatow na meza? domagam sie rownosci

Gość Kiss
7 minut temu, Gość Liberalny socjalista napisał:

ja też taki jestem czy to skresla mnie z listy idealnych kandydatow na meza? domagam sie rownosci

No skreśla.

Gość twxb
20 minut temu, Gość Kiss napisał:

No skreśla.

Niska samoocena może być spowodowana doświadczeniami z przeszłości.

Ja np. mam niską samoocenę, bo nigdy nie miałem znajomych, byłem niszczony psychicznie w szkole, a później też wielokrotnie odrzucany przez kobiety. Gdybym znalazł znajomych lub dziewczynę, to moja samoocena automatycznie poszłaby w górę i do związku bym się nadawał.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość twxb napisał:

Ja np. mam niską samoocenę, bo nigdy nie miałem znajomych, byłem niszczony psychicznie w szkole, a później też wielokrotnie odrzucany przez kobiety. Gdybym znalazł znajomych lub dziewczynę, to moja samoocena automatycznie poszłaby w górę i do związku bym się nadawał.

ja miałem podobnie, a nawet gdy chciałem poderwać jakąś dziewczyne, to konkurencja chciała mnie tłuc i kończyło sie to ucieczką. Dziś już nie mam pewności siebie, każda nastepna porażka tylko mnie dobiła.

Gość Gość
45 minut temu, Gość gość napisał:

o fuj

przypomniało mi się coś obrzydliwego

I bardzo dobrze, bo to obrzydliwy typ, z którym kojarzyć się powinno wszystko co najgorsze. To wyjątkowy cham, prostak, mizogin, alkus, homofob, ksenofob i skrajnie prawicowa men.da poznańska, traktująca kobiety jak śmi.ecie. Amen.

Gość takaprawda

idealny dla geya bo ciepły

Gość Kiss
2 godziny temu, Gość twxb napisał:

No zazwyczaj samoocena ma związek z jakimiś wydarzeniami, z jakimi delikwent sobie nie poradził. Gdybyś znalazł dziewczynę, i tak byś się nie nadawał do związku, bo facet, człowiek, ktory swoją samoocenę uzależnia od partnerki, nie nadaje się do żadnego związku niestety

Gość twxb
18 minut temu, Gość Kiss napisał:

No zazwyczaj samoocena ma związek z jakimiś wydarzeniami, z jakimi delikwent sobie nie poradził. Gdybyś znalazł dziewczynę, i tak byś się nie nadawał do związku, bo facet, człowiek, ktory swoją samoocenę uzależnia od partnerki, nie nadaje się do żadnego związku niestety

Jakbyś była na moim miejscu, też byś miała niską samoocenę. Radzę sobie w życiu, mam osiągnięcia, znam swoje zalety i swoją wartość, ale w kwestii wyglądu mam niską samoocenę. Nie zmienia to faktu, że nadaję się na przyjaciela oraz partnera, tylko do tej pory nikt nie chce dać mi szansy, nikt nie chce mnie poznać, dlatego nie mam ani znajomych, ani tym bardziej dziewczyny.

Gość Qqqqq
1 minutę temu, Gość twxb napisał:

Jakbyś była na moim miejscu, też byś miała niską samoocenę. Radzę sobie w życiu, mam osiągnięcia, znam swoje zalety i swoją wartość, ale w kwestii wyglądu mam niską samoocenę. Nie zmienia to faktu, że nadaję się na przyjaciela oraz partnera, tylko do tej pory nikt nie chce dać mi szansy, nikt nie chce mnie poznać, dlatego nie mam ani znajomych, ani tym bardziej dziewczyny.

Musisz zarobić kasę i się stuningować jak christiano Ronaldo, on był brzydki jak noc a teraz jaki model bo sobie zeby zrobił i cere fryzura itd

Gość Gość Renatka
4 godziny temu, Gość Jowita napisał:

Z ust mi to wyjęłaś.                                                                                         Lubię go czytać,ma poczucie humoru i co najważniejsze jedną twarz.Wszystkie jego posty są prawdziwe   i   szczere  bólu.                                                                        Bez niego byłoby tu nudno  

Gość Gość Renatka

*do bólu

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Liberalny socjalista napisał:

Oczywiście że tak, zakompleksiony koleś, lub laska to rak

Gość gosc

tez miałem niska samoocene ale walczę z tym, trochę z powodów zdrowotnych, teraz już jestem normalny i nie czuje się gorszy a wręcz przeciwnie

Gość gosc
50 minut temu, Gość Qqqqq napisał:

Musisz zarobić kasę i się stuningować jak christiano Ronaldo, on był brzydki jak noc a teraz jaki model bo sobie zeby zrobił i cere fryzura itd

Nigdy nie byl brzydki, miał ładne rysy twarzy a zęby go oszpecaly..

Gość Buahaa

To jedyny kozak na tym forum