Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Jakie majteczki kręcą was facecetów

Polecane posty

Gość Jola

Lubicie stringi? Czy może bokserki damskie. Koronkowe czy dziewczęce w kwiatuszki,serduszka, kropeczki? Jaka bielizna Was kręci? Czarna, biała, błękitna, czerwona?

Gość OsiemJeden

Cokolwiek

Gość Lil xan

Gacie po dziadku a  najlepiej po jakimś trupie.... Jestem bezdomny i mieszkam w drzewie 

Gość OsiemJeden

Ja się z tym liczę ale nie dam się wam i tyle w temacie.Dobranoc.

Gość Sracz Lil xana już od rana

Jesteś mało zabawny albo poprostu chory Lil xan ,o jaka wyszukana ksywka, długo myślałeś co małolacie gimbusowski do nauki. Kręcą Cię trupy itp.to może Cię namierzy ktoś i zajmie się Tobą psycholog, psychiatra a Rodzicami może również odpowiednia placówka. Przestaniesz cwaniakować może w końcu co? Alfabet chociaż znasz a tabliczkę mnożenia? Wątpię. Śmierdzisz ale głupotą...

Gość Lil xan
2 minuty temu, Gość Sracz Lil xana już od rana napisał:

Jesteś mało zabawny albo poprostu chory Lil xan ,o jaka wyszukana ksywka, długo myślałeś co małolacie gimbusowski do nauki. Kręcą Cię trupy itp.to może Cię namierzy ktoś i zajmie się Tobą psycholog, psychiatra a Rodzicami może również odpowiednia placówka. Przestaniesz cwaniakować może w końcu co? Alfabet chociaż znasz a tabliczkę mnożenia? Wątpię. Śmierdzisz ale głupotą...

Bo dokuczaja mi w szkole i wyzywają dlatego tak siebie nienawidzę , skąd takie zachowanie 

Bija  mnie tam nawet to pewnie przez to podobieństwo do zana

Przez nich ciągle płacze więc nie wyzywaj  mnie proszę 

Gość Lil xan
12 minut temu, Gość Sracz Lil xana już od rana napisał:

Czemu mnie wyzywasz  jak ci inni ?

Gość Gość

Mnie strasznie kręcą rajstopy. O Jezu szczerze uwielbiam gdy kobieta ma na sobie rajstopy 

Gość gość
41 minut temu, Gość Jola napisał:

Lubicie stringi? Czy może bokserki damskie. Koronkowe czy dziewczęce w kwiatuszki,serduszka, kropeczki? Jaka bielizna Was kręci? Czarna, biała, błękitna, czerwona?

Ja wolę gołe cipki.