Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozwiązanie jest proste

Wiesz czemu się nie odzywam i przyjeżdżam jak cie nie ma

Polecane posty

Gość Rozwiązanie jest proste

Bo z tobą rozmowy nie było i nie ma a nie tak jak wymyślacie. Ostatni kontakt telefoniczny w sprawie ...... to potwierdził. Naszą rozmowę słyszały dwie osoby no i w tej sprawie miałem rację.. Miłego dnia życzę 😉

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Gość Rozwiązanie jest proste napisał:

Bo z tobą rozmowy nie było i nie ma a nie tak jak wymyślacie. Ostatni kontakt telefoniczny w sprawie ...... to potwierdził. Naszą rozmowę słyszały dwie osoby no i w tej sprawie miałem rację.. Miłego dnia życzę 😉

...tobą?chyba Panią.Tak u mnie rozmowę z 2012 r też słyszała jedną osoba i nie wiem z czym miał Pan  rację ale oboje wiemy że to był wypadek oraz drobny błąd techniczny .Nie wiem o Co jeszcze innego może chodzić.Nie ma Pan żadnego powodu nas unikać.Ja nic nie wymyślam i oczywiste że nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy ponad Dzien dobry Do widzenia  ..kiedy zajęcia czy o ktorej albo coś o postepach.Zero prywaty.Nie wiem kto i co wymyśla .Ludzie mają bujną wyobraznie a ja juž dawno wiele kwestii chciałam z Panem wyjasnić bo wnerwia mnie ze ludzie tworzą plotki z kosmosu.Pozdrawiam i Życzę Miłego Dnia 🙂

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Gość Rozwiązanie jest proste napisał:

Cd.i nie wiem rozwiązanie czego??jaką inną rozmowe telefoniczną mógł ktoś słyszeć i z czym mógł Pan mieć rację?Nie rozumiem.Pozdrawiam.Ps.Co my niby wymyślam?z czym?

Gość Gosc

Provokation 

Gość Gosc

Up