Gość Misha Colloni Napisano Lipiec 29, 2019 Cześć. Piszę w takiej nietypowej sprawie. Otóż jestem kobietą,która ma 40 lat w tym roku. Nosze od dziecka okulary, które można powiedzieć, ze mnie trochę szpecą. Czasami zakładam soczewki ale nie jest to do końca dobre, bo już raz miałam zapalenie rogówki mimo utrzymywania higieny na najwyższym poziomie.I moje pytanie... czy ktoś słyszał może o laserowej korekcji wzroku po 40-stce ? Gdzieś tutaj widziałam w wątkach wzmianke o metodzie Clearvu, w Optegrze podobno coś takiego przeprowadzają. Ma ktoś może kogoś bliskiego, kto miał taką korekcję wzroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmolka 0 Napisano Maj 30, 2020 Udało mi się na początku marca w Optegrze zrobić korekcję wzroku i jestem bardzo zadowolona! dobry wzrok, wszystko przeprowadzone sprawnie i w sterylnych warunkach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anda 0 Napisano Lipiec 17, 2021 a w której Optegrze? Bo ja jestem z Poznania i zastanawiam sie nad tą kliniką i nad poprawą swojego wzroku! bardzo udana była wizyta kwalifikacyjna także chyba się skuszę na lepszy wzrok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach