Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Stosunek w 2 dzień miesiączki

Polecane posty

Gość Gość

Witam.

Wraz z mężem planujemy dziecko. Wyjeżdża za granicę i akurat, ja wypadał jego powrót - dzień przed dostałam okres (tak jak powinnam). Cykl mam nieregularny. Do niedawna miałam wysoki poziom prolaktyny i miesiączki miałam raz na 3-4 miesiące. Natomiast od około 4 miesięcy pojawiają się co 30-34 dni. Tak jak było kiedyś. Starania o ciążę planujemy rozpocząć od października (kończy mu się kontrakt w Niemczech). Ale do czego zmierzam. Okres dostałam w czwartek (25 lipca), a mąż przyjechał w piątek i tego też dnia kochaliśmy się analnie. W pewnym momencie członek wyskoczył, a mąż wszedł w pochwe. Myślałam, że wie i tak ma być więc się nie odzywałam, tylko cieszyłam się zbliżeniem. Ale gdy ja juz doszłam, on jak gdyby nigdy nic skończył we mnie. Zwyczajne niedomówienie. Bo on był przekonany, że jest w anusie. Pomijając fakt śmiesznej sytuacji. Czy jest szansa, że zaszłam w ciążę? Następnego dnia po stosunku tj. W sobotę 27 lipca,  wstrzymał mi się okres. A dzisiaj jest jak by tylko woda podbarwiona krwią. Kiedy mam zrobić test ciążowy? I czy przy cyklu dłuższym niż 30 dni, mogło dojść do zapłodnienia? 

Gość Gość

Szansę nikłe na ciążę do tego jeżeli były problemy z prolaktyna to mało prawdopodobne, że samo przeszło, on pewnie dalej istnieje. Radzę zgłosić się do lekarza i rozpocząć leczenie jeżeli w planach jest staranie się o dziecko bo prolaktyna skutecznie utrudni zajście w ciążę. Całe opowiadanie jaki rodzaj miłości i pozycję uprawiacie jest zbędne wystarczy informacja, że wtrysk miał miejsce w pochwie. Nie polecam uprawiania miłości analnej wraz ze stosunkiem waginalnym bez zabezpieczenia w formie prezerwatywy gdyż przenoszą się bakterie, które również mogą o sobie dać znać bądź co bądź jak już będzie rozwijał się płód. Pozdrawiam