Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matilda

Rozne osobowosci

Polecane posty

Gość Matilda

Witam, poznalam niedawno chlopaka piszemu ze so ba od jakiegos czasu, wydaje mi sie ze calkiem dobrze sie rozumeimy problemem jest jednak to ze ja jestem mocno introwertyczna a on raczej ekstrawertyk. Ostatnio w rozmowie powiedzial ze zastanawia się co bym powiedziala na jego kumpli i czy bym odnalazla sie wsrod jego znajomuch, z ktoymi lubi siee wyglupiac, bo wczesniej mowilam ze sredni9 odnajduje się we wiekszym gronie wole spotkanie 1 na 1. No i ze byc moze bym sie oswoila chociaz oni bardzo glupie rzeczy robia a ja wydaje sie dosyc powazna. Tak mniej wiecej tI brzmialo. Chyba nie mial nic zlegi na celu, a jednak nie wiem co myslec. Ja wiem na pewno ze nie odnajde sie w takiej grupie po prostu siebie znam, a poczulam trochę jakby on na to liczył. Chociaz j ie jestem tez jakims dzikusem z checia poznalabym jego znajomych ale wiem ze takie regularnie spotkania w gronie to nie dla mnie:/ co myslicie cy taka relacja ma szanse udac sie tak naprawdę to nawet nie widzielismy sie jesz ze na zywo wiec wiem ze bez sensu cokolwiek planowac, ale zastanawiam się jak to widzicie, i czy on faktycznie po czasie moze oczekiwac zebym byla jednak bardziek towarzyska. Prosilabhm glownie o wypowiedzi introwertykow jesli sie znajduja tutaj tacy, ktorzy mieli jakieś podobne doswiadczenie.

Pozdrawiam

Gość gwoli wyjasnienia

To jeszcze ich ani razu nie widzialas, nie poznalas a juz rozmyslasz jak opetana. Powiedz mu, ze zamiast spekulowac coby bylo gdyby... chcesz ich poznac i wtedy sie okaze co i jak. Wy tylko gadacie zamiast zyc 🙂