Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Co Was kręci? Co Was podnieca?

Polecane posty

Gość Justyna

Drodzy Panowie, drogie Panie... Jakie fantazje seksualne chcielibyście spełnić że swoimi partnerami?

Gość Gregor

Droga Justyno piszesz książkę o tematyce erotycznej?

Gość Justyna

Drogi Gregoru... Nie, nie piszę książki. Szukam inspiracji. Od prawdziwych ludzi.

Gość gość
47 minut temu, IlonaLalka napisał:

Jak już wspomniałam , żyje w otwartym związku. Jednen mężczyzna, który ma 56 lat jest moim wybrankiem życia i bardzo go kocham( szczera) , a inni, których bardzo lubie i szanuje są dla mojego serduszka również ważni, a dlaczego ? Spełniam z nimi moje fantazje poprzez rozmowę. Np. Pytają się mnie różnorakie rzeczy, czy się nie umówię na kawę itd. Mam czajnik w pokoju toteż biorę go i wlewam ekspresso. Dyskutujemy wtedy namiętnie, czasami jest bez seksu ani loda, bo sama fantazja starczy, aby się facet podniecił. Powiem tak: najlepsza fantazja jaka miałam akurat z facetem to on mi wkłada całego smoczka dla dzieci do pochwy i mówi do mnie: moja mała dziewczynka, będę pieścił moja mała dziewczynkę smoczkiem, a to wibrator w rzeczywistości. Przeszłam dużo w moim życiu i powiem Tobie tak: jest mi niezmiernie ciężko czasem tego słuchać, ale tłumacze sobie, ze to tylko fantazja ludzka, toleruje pewne zachowania u faceta i jestem w stanie spełnić jego fantazje poprzez mój monolog i rozmowę. Staram się jak mogę. Fantazja; wkładam smoczek do pochwy, realia: wibrator.

Nudna(y) jesteś jak flaki z olejem. Odpuść.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Justyna napisał:

Drodzy Panowie, drogie Panie... Jakie fantazje seksualne chcielibyście spełnić że swoimi partnerami?

Sam seks jest już fantastyczny po co do tego zabawki i inne udziwnienia. Dotyk, głos i ten jeden jedyny czy jedna jedyna aktualna. Dwie osoby i nic więcej.  

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Sam seks jest już fantastyczny po co do tego zabawki i inne udziwnienia. Dotyk, głos i ten jeden jedyny czy jedna jedyna aktualna. Dwie osoby i nic więcej.  

tak, tak tylko ze z upływem czasu to się zmienia

Gość Wieszkto?
12 minut temu, Gość gosc napisał:

tak, tak tylko ze z upływem czasu to się zmienia

Nie kazdemu się zmienia, nie kazdemu dziwactwa do łba przychodzą.

Gość Mila
45 minut temu, Gość gość napisał:

Co kryje się pod stwierdzeniem "sam seks"? Dawniej zapalone światło i przyjemność dla kobiety była udziwnieniem. Co nim jest teraz według Ciebie?