Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiek

Dobre solidne drzwi

Polecane posty

Gość rysiek

Cześć wam

Potrzebuję porady bo zamierzam wymienić drzwi w końcu a że to dom i okolica średnia to coś porządnego w stylu gerdy by się przydało. Macie jakies doświadczenia w co warto zainwestować? 

Gość Wrocek

Nie no mysle ze jak kupisz tą gerdę to będzie ok. Sąsiad u mnie ma i tak patrze ze chyba jak bede wymieniac tez sobie sprawie

Gość Aneta

W salonie Gerda znajdziecie solidne drzwi, mamy już 4 lata i nadal są jak nowe, bardzo solidne z izolacją akustyczną i termiczną, przeciwpożarowe i dźwiękoszczelne, zdecydowanie polecam, do tego ładny projekt, idealnie pasują 🙂 Długo szukałem z mężem czegos fajnego, firmę poleciła nam znajoma. Polecam

Gość Packa
4 godziny temu, Gość Aneta napisał:

W salonie Gerda znajdziecie solidne drzwi, mamy już 4 lata i nadal są jak nowe, bardzo solidne z izolacją akustyczną i termiczną, przeciwpożarowe i dźwiękoszczelne, zdecydowanie polecam, do tego ładny projekt, idealnie pasują 🙂 Długo szukałem z mężem czegos fajnego, firmę poleciła nam znajoma. Polecam

True. Super izolują, a wiem bo mieszkam przy mega ruchliwej drodze i nic nie przepuszczają. A jak jeszcze mówiłeś że średnia okolica to tym bardziej bym się nie zastanawiała. W końcu bezpieczeństwo przede wszystkim. 

Gość Kamila

Jeśli wejściowe to na pewno można polecić Gerdę. Design też jest ok. Kupiliśmy z mężem w zeszłym roku i jak do tej pory sprawują się dobrze. Co do modeli to tam jest ich na tyle dużo że można coś znaleźć dla siebie.