Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana21

Ochota na seks

Polecane posty

Mój facet odmawia mi seksu od tygodnia a mam taką cholerną ochotę na porządny i długi seks że masakra.. 

Gość Harry

To kiepsko. Zrób sama sobie dobrze albo znajdź innego 

Gość Niepodpiszęsię
47 minut temu, Ana21 napisał:

Mój facet odmawia mi seksu od tygodnia a mam taką cholerną ochotę na porządny i długi seks że masakra.. 

W taki upał bzykać ci się chce? Zamocz tyłek w misce z zimną wodą - przejdzie ci.

Gość Para
5 godzin temu, Ana21 napisał:

A skad jestes?

6 godzin temu, Gość Para napisał:

A skad jestes?

Ze śląska

Gość Para

A co powiesz na seks z Parą?? 

Gość Ptaszek mocno w gore
11 godzin temu, Ana21 napisał:

Ze śląska

Dawaj na meila:  maks4@spoko.pl       ...Oddam ci moj do zabawe co zechcesz...

2 godziny temu, FajnyŚl napisał:

Też jestem że slask A mam 26 lat 😉

Ja 21 😉

Gość Przystojnyogier
2 minuty temu, Ana21 napisał:

Ja 21 😉

Też bym chciał mieć szansę u Ciebie. Mam dużo bonusów. Dziś mam problem ze znalezieniem kobiety, też strasznie chcę. 🙁

Dnia 31.07.2019 o 12:50, Ana21 napisał:

A dlaczego odmawia?

Gość Para

Ana jaka decyzja?

Dnia 1.08.2019 o 21:27, p212 napisał:

A dlaczego odmawia?

Czasem trzeba coś stracić, by to później docenić. Tylko, że wtedy jest już za późno. Sądząc po tym jaka kolejka ustawiła się do Ana w tym temacie, to koleś jest już o krok od utraty. Jeśli są w podobnym wieku, to pewnie woli sprawiać sobie przyjemność oglądając stare wulgarne baby w necie niż swoją młodą dziewczynę w łóżku😏 Klasyka 

Dnia 9.08.2019 o 17:48, patiEs napisał:

Czasem trzeba coś stracić, by to później docenić. Tylko, że wtedy jest już za późno. Sądząc po tym jaka kolejka ustawiła się do Ana w tym temacie, to koleś jest już o krok od utraty. Jeśli są w podobnym wieku, to pewnie woli sprawiać sobie przyjemność oglądając stare wulgarne baby w necie niż swoją młodą dziewczynę w łóżku😏 Klasyka 

Ja na tej kolejce to nie opierałbym takiej tezy ale w każdym kłamstwie jest ziarno prawdy. Jeśli woli neta od realnej kobiety to powinna go popędzić i tyle w temacie. Net ogłupia facetów

22 godziny temu, p212 napisał:

Ja na tej kolejce to nie opierałbym takiej tezy ale w każdym kłamstwie jest ziarno prawdy. Jeśli woli neta od realnej kobiety to powinna go popędzić i tyle w temacie. Net ogłupia facetów

I mówi to sam facet. Odważnie.😛

A tak całkiem serio to kobiety nie są lepsze w tej kwestii, też naoglądają się głupot i później im się wiele rzeczy wydaje... 🤔

17 minut temu, patiEs napisał:

A tak całkiem serio to kobiety nie są lepsze w tej kwestii, też naoglądają się głupot i później im się wiele rzeczy wydaje... 🤔

Np. Filmów romantycznych i później chcą podobnie. Miałem tak raz 😛 dziewczyna zobaczyła film i chciała tak samo 😛 spacer w deszczu i pocałunek 😛

28 minut temu, FajnyŚl napisał:

Np. Filmów romantycznych i później chcą podobnie. Miałem tak raz 😛 dziewczyna zobaczyła film i chciała tak samo 😛 spacer w deszczu i pocałunek 😛

I weź tu chłopie czekaj na deszcz jak taka susza! 😂 

Jestem ciekawa ile ta dziewczyna miała lat? Jeśli to wyjdzie spontanicznie to na pewno fajne przeżycie,ale trochę śmiesznie jakbyście mieli się ustawiać w deszczu do pocałunku czy planować to wcześniej 🤔 

Najwięcej frajdy sprawiają spontaniczne, niespodziewane rzeczy...

Ją miałem wtedy chyba 23 ona miała 20 i to było nasze 1 spotkanie  😉 I ulewa nas chycila, jak już byliśmy na spacerze :P A wiadomo że 1 randki się nie od woła z byle powodu 😛 na koniec dodała że jak w filmie romantycznym to wyszło  ( staliśmy pod drzewem chyba z godzinę  ) 😛

1 godzinę temu, patiEs napisał:

Bo taka jest prawda a do tego po takim seansie to zapamiętują wybiórczo tzn, np widzą ze kobieta długo robi loda a sami juz nie potrafią się długo zająć a przecież oba wątki są w filmach :) Co masz na myśli pisząc wiele rzeczy im się wydaje?

1 godzinę temu, FajnyŚl napisał:

Ją miałem wtedy chyba 23 ona miała 20 i to było nasze 1 spotkanie  😉 I ulewa nas chycila, jak już byliśmy na spacerze :P A wiadomo że 1 randki się nie od woła z byle powodu 😛 na koniec dodała że jak w filmie romantycznym to wyszło  ( staliśmy pod drzewem chyba z godzinę  ) 😛

Czyli wyszło spontanicznie🙂

Poza tym, czasem słowa są zbędne 😋

15 minut temu, patiEs napisał:

Osobiście wolę sontany 😉 według mnie są lepsze wspomnienia niż coś zaplanowane 😉

26 minut temu, patiEs napisał:

Osobiście wolę spontany 😉 według mnie są lepsze wspomnienia niż coś zaplanowane 😉

1 godzinę temu, p212 napisał:

Bo taka jest prawda a do tego po takim seansie to zapamiętują wybiórczo tzn, np widzą ze kobieta długo robi loda a sami juz nie potrafią się długo zająć a przecież oba wątki są w filmach 🙂 Co masz na myśli pisząc wiele rzeczy im się wydaje?

Nie powiedziałabym, że to kwestia wybiórczego zapamiętywania wątków, a raczej najzwyklejsze samolubstwo i niedojrzałość do pewnych kwestii. 

Mam na myśli fakt, że część filmów różnej maści mało ma wspólnego z rzeczywistością, a niektórzy oglądając je nie bardzo zdają sobie z tego sprawę. 

25 minut temu, patiEs napisał:

Nie powiedziałabym, że to kwestia wybiórczego zapamiętywania wątków, a raczej najzwyklejsze samolubstwo i niedojrzałość do pewnych kwestii. 

Mam na myśli fakt, że część filmów różnej maści mało ma wspólnego z rzeczywistością, a niektórzy oglądając je nie bardzo zdają sobie z tego sprawę. 

Dokladnie. Większość filmów jest zawsze pod kolorowana. Np. Listy do M albo Dorwać byłą lub Hitch 😛 A później ludzie sobie wyobrażają takie życie i są nieszczęśliwie  :]

1 minutę temu, FajnyŚl napisał:

Dokladnie. Większość filmów jest zawsze pod kolorowana. Np. Listy do M albo Dorwać byłą lub Hitch 😛 A później ludzie sobie wyobrażają takie życie i są nieszczęśliwie  :]

Szczerze mówiąc nie oglądałam ich, więc nie wypowiem się🙂

Chodziło mi tylko o przykłady filmów romantycznych  😉 że ludzie chcą mieć życie z bajki A tak nigdy nie ma i nie będzie 😄 zawsze coś się zje**e