Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario

Podoba mi sie moja nauczycielka...

Polecane posty

Gość Mario

Mam taka fajna nauczycielke z angielskiego. Jest sliczna i inteligenta. Jak mam zrobic ruchy do niej. Chyba jest Panna, zaraz po studiach wiec nie wiem jako moze byc roznica miedzy nami? Ja mam 17 a ona ile moze miec. 25? Nie wiem, ja wygladam na 20 to na pewniaka. Jak mam sprawic zeby spojrzala na mnie innaczej niz na ucznia? Mam sie przez przypadek o nia otrzec?

Gość gosc

Deebil, żadna nie poleci na glupiego malolata goloduupca

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Mialem kiedys nauczycilke z Polskiego i ona z mlodszym byla, romansowala z nim w skzole. To byla jazda. Wszyscy o tym mowili i ona sie przeniosla do innej budy i tam mieszkala ze swoim chloptasiem. Wszystko jest mozliwe.

Gość Mario
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Mam Golfa dwujeczke i w wakacje potrafie niezle zarobic ! Mam swoje oszczednosci, jak skoncze 19 lat to sie wyprowadze od starych na mieszkanie, moglbym rowniez zrezygnowac ze szkoly i isc do pracy bo lubie majsterkowac.

Gość Mario
2 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Zdobądź nr jej telefonu, zrób zdjęcie pindola we wzwodzie i wyślij jej MMS-em 😎

Nie chce jej wystraszyc, trudno bedzie mi tez jej numer zdobyc. Czy myslisze ze moglbym jej wsunac notatke na biurko ze ja kocham czy ze jest fajna osoba?

Gość Mario
3 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Nie chce jej wystraszyc, trudno bedzie mi tez jej numer zdobyc. Czy myslisze ze moglbym jej wsunac notatke na biurko ze ja kocham czy ze jest fajna osoba?

Gość Mario
2 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Gość Andrzej

Twoja nauczycielka postawi ci pałę

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

😂😂😂

Gość Mario
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Poczekaj do tej osiemnastki i wyznaj jej uczucia, jak nie mina. Taka tam dobra rada;) pozdrawiam 

Dzieki !  W sumie do 18 nie daleko ! Ciekawe jak zareaguje, pewnie sie zaczerwienie i bedzie mi serce szybciej bilo ale nie moge przestac o niej myslec.

1 godzinę temu, Gość Mario napisał:

Mam taka fajna nauczycielke z angielskiego. Jest sliczna i inteligenta. Jak mam zrobic ruchy do niej. Chyba jest Panna, zaraz po studiach wiec nie wiem jako moze byc roznica miedzy nami? Ja mam 17 a ona ile moze miec. 25? Nie wiem, ja wygladam na 20 to na pewniaka. Jak mam sprawic zeby spojrzala na mnie innaczej niz na ucznia? Mam sie przez przypadek o nia otrzec?

Moja rada: kuj ten angielski by byc najleoszym w klasie, wtedy na pewno zwroci nie Ciebie uwage a potem zostan po lekcjach, ze niby chcialbys o cos zaoytac, cos przecwiczyc... Trzymam kciuki 😉