Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olala

I stało się!

Polecane posty

Gość Olala

15 lat małżeństwa, od kilku lat on coraz rzadziej, ogólnie niskie libido, ma to w genach. Na kilku imprezach pod wplywem alko jego matka i bratowa się wygadały że ich faceci też rzadko z wiekiem. Zawsze to ciągłam, zachęcałam, erotyczna bielizna, zabawki, budzenie lodem, itp. I jakoś szło chociaż z raz w tygodniu, ale było. Tymczasem dzisiaj pierwszy raz od połogu czyli 12 lat nie bzykaliśmy się cały miesiąc!! Co to za facet!? ..., już mam dość! Jeszcze nie wiem co zrobię, ale na pewno nie zamierzam wegetować do końca życia. Chciałam się tylko wyżalić. Mimo wszystko smutno...

Gość Olala

póki co to strzelę z palca.Tyle mego

Gość Onony

Skąd jesteś ile masz lat 

hej 😉 z góry przepraszam że pytam ile wiosenek mineło Ci niewiasto? Pytam z ciekawości bo mam ten sam problem, ale u mnie to partnerka w tym roku kończy 30 i kochamy się naprawdę rzadko, 1 na 3 miesiące albo i nie.  I mam wrażenie że już chodzę na palcach żeby królowej nie urazić, ale to nie pomaga. Może coś podpowiesz?

Gość Olala
1 godzinę temu, la_bella_vita napisał:

hej 😉 z góry przepraszam że pytam ile wiosenek mineło Ci niewiasto? Pytam z ciekawości bo mam ten sam problem, ale u mnie to partnerka w tym roku kończy 30 i kochamy się naprawdę rzadko, 1 na 3 miesiące albo i nie.  I mam wrażenie że już chodzę na palcach żeby królowej nie urazić, ale to nie pomaga. Może coś podpowiesz?

Mam 38 lat i częstą ochotę na seks. Zrobiłam już wszystko żeby było lepiej ale nic z tego nie wynika A teraz to już prawdziwy dramat! Stało się to czego sie bałam, raz na miesiąc albo jeszcze rzadziej. Daj sobie spokój, tacy ludzie się nie zmieniają. 

Gość gość

Olala, i co w związku z tym zamierzasz? Chcesz tu kogos poznać?

Gość Przystojnyogier
9 godzin temu, Gość Olala napisał:

15 lat małżeństwa, od kilku lat on coraz rzadziej, ogólnie niskie libido, ma to w genach. Na kilku imprezach pod wplywem alko jego matka i bratowa się wygadały że ich faceci też rzadko z wiekiem. Zawsze to ciągłam, zachęcałam, erotyczna bielizna, zabawki, budzenie lodem, itp. I jakoś szło chociaż z raz w tygodniu, ale było. Tymczasem dzisiaj pierwszy raz od połogu czyli 12 lat nie bzykaliśmy się cały miesiąc!! Co to za facet!? ..., już mam dość! Jeszcze nie wiem co zrobię, ale na pewno nie zamierzam wegetować do końca życia. Chciałam się tylko wyżalić. Mimo wszystko smutno...

Witaj chciałabyś dziś porozmawiać ze mną oraz zobaczyć się na kamerce? Może trochę coś ruszy. Też mi brakuje seksu...

Gość Olala
10 minut temu, Gość gość napisał:

Olala, i co w związku z tym zamierzasz? Chcesz tu kogos poznać?

Przecież napisałam co chcę przez pisanie tutaj.

Gość gość

To że chcesz strzelić z palca?

Gość someone

Kobiety same nie wiedza czego chca - jezeli facet chce czesciej, to narzekaja, boli je glowa, sa zmeczone itp. Jezeli same nie maja ochoty, to facet musi to akceptowac. Ale jezeli baba chce a chlop nie chce albo nie moze, to jest juz koniec swiata. Troche konsekwencji w obie strony.

Gość Daniel070

Chodz Nago 😉