Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liwia

Załamię się, jeśli dostanę znów okres :(

Polecane posty

Gość liwia

1,5 roku temu poroniłam w 8tc. Przyczyna nieznana, od tamtego czasu nie udało mi się zajść w kolejną ciążę.

Pamiętam, że pierwszymi i najbardziej odczuwalnymi dla mnie objawami zapłodnienia były wtedy bolące i nabrzmiałe piersi. Objaw ten wystąpił dość szybko, bo już na przełomie 1 i 2 tygodnia od stosunku.

W bieżącym cyklu odczuwam to samo, co wtedy. Piersi są większe, obolałe, wrażliwe na dotyk. Trwa to już ponad tydzień. Zazwyczaj piersi bolą mnie najwyżej na 2-3 dni przed miesiączką, no i nie aż tak, jak teraz. Do tego obecnie od paru dni miewam chwilowe mdłości (bez wymiotów). Wczoraj zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, ale to 4 dni przed spodziewaną miesiączką, więc robię sobie nadzieję, że może to było za wcześnie. Tyle, że był to test o najwyższej czułości 10 mIU/ml. Czytałam, że niektórych kobiet już w tym czasie wykrył ciążę. U mnie niestety nawet bladej kreseczki brak. Ale te objawy... Na razie kolejnego testu nie robię, czekam jak na szpilkach do soboty, tak bardzo chciałabym żeby @  wtedy nie nadeszła. Chyba się zapłaczę, jeśli zobaczę krew.

Gość Gość

I? Zakładasz temat bo? Po główce pogłaskać? Wiele kobiet poroniło, wiele wyczekuje upragnionej ciąży ale po co od razu pisać o tym na forum? Lepiej się poczujesz jak napisze taaak nie będzie miesiączki, będziesz miała słodkiego dzidziusia. No to ok niech tam będzie. Bez sensu ten temat. Idź się zbadaj i tyle test z krwi jest dużo bardziej wiarygodny.

Gość liwia

Chciałam się wygadać. I tak, może usłyszeć, że jeszcze nie wszystko stracone. Może i to infantylne, ale czasem jedno dobre słowo potrafi podnieść na duchu. Nie musisz być od razu taka wredna.

Trzymaj się, u nas tez od 2 cykli staranko. Mam 10 letnią córkę, o którą tez statalam sie 8 miesiecy... 

Gość liwia

Dzięki @LadyBaby. U mnie niestety jednak się nie udało 😞 Przyszedł okres i to 3 dni przed terminem. Może to i lepiej, szybciej pozbyłam się złudzeń, zamiast czekać jeszcze parę dni w niepewności. Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki.

Gość Kaja

Witam serdecznie,  od 10 mc nie biorę tabletek antykoncepcji bo staramy się o dziecko , na początku kwietnia robilam rezonans magnetyczny i wyszło mi że mam zmianę w mniejszej miednicy 44mm , podejrzewałam że torbiel, dodam do po odstawieniu tabletek zawsze przed okresem przez 5 dni mam brązowe plemienia,  robiłam usg i lekarz nic nie zauważył, czy to możliwe że tak dużego torbiel nie było widać czy może to stać na przeszkodzie żebym zaszła w ciążę i te plemienia.  Jestem już załamana i zapisałam się na kolejne usg ale dopiero w październiku,  czy któraś z Was Tak miała,  pomocy...

Gość Kaja

Czy nikt tak nie miał.....

Gość Klara

Ja tak nie mam więc nic nie powiem na ten temat A państwo też tak nie macie?