Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika

Jaki deweloper Warszawa

Polecane posty

Gość Marika

Chcemy z narzeczonym kupić mieszkanie w Warszawie, zależy nam na tym aby osiedle było dobrze skomunikowane z resztą miasta.

Czy  możecie coś polecić, jaki deweloper? 🙂

Gość Roksana_00

Ja kupiłam mieszkanie na Kłobuckiej, od dewelopera Nexity. Wszystko przebieglo bez problemow, mieszkanie super, okolica rowniez. Dużo skwerów i parków. Polecam osiedle Lifetown 🙂

Gość karol

Wiesz co, że jak chcesz bardzo dobrze skomunikowane z centrum, to pewnie najlepiej coś ze starego budownictwa. Ale jeśli chodzi o nowoczesne osiedla, to super opcją są inwestycje na Wilanowie, bo równolegle do osiedli dba się tam o rozwój całej infrastruktury typu szkoły, przychodnie, kliniki, sklepy, PORZĄDNE DROGI

Gość anonimus

A tam jest jeszcze coś wolnego? Bo słyszy się, że to noclegownia Warszawy

Gość M&M

W sumie i trochę słusznie. Ja cicho poluję na osiedla przy Branickiego, bo mam wrażenie, że pozostałe to takie trochę z dykty, a te zapowiadają się solidniej

Gość M&M

No i warto spojrzeć na sukces poprzedniej inwestycji tego dewelopera w tej okolicy. Rozsprzedało się „na pniu”

Gość luizka657

My kupujemy mieszkanie od dewelopera APM Development, wybraliśmy inwestycję Apartamenty Nowy Marysin, a dokładnie mieszkanie w IV etapie. Od razu przypadło nam do gustu to osiedle, jak tylko pojawiła się informacja o budowie IV etapu, to rozpoczęliśmy załatwianie spraw formalnych. 

Gość luizka657

My kupujemy mieszkanie od dewelopera APM Development, wybraliśmy inwestycję Apartamenty Nowy Marysin, a dokładnie mieszkanie w IV etapie. Od razu przypadło nam do gustu to osiedle, jak tylko pojawiła się informacja o budowie IV etapu, to rozpoczęliśmy załatwianie spraw formalnych.