Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Pomóżcie mi znależć jeden utwór BŁAGAM !!!!

Polecane posty

Gość gosc

To jest taka szybka, acz bardzo przyjemna i rytmiczna melodyjka. Aż chce się ją nudzić.

Brzmi tak odrobinę psychodelicznie, trochę tak hmmm "cyrkowo". Wpadam w miły trip, gdy to słyszę. 

Kurde, ktoś z moich sąsiadów ciągle puszcza ten kawalek na cały głos! On jest świetny, mimo, że na co dzień nie słucham takiej muzyki.

Dodam, że owy sąsiad (lub sąsiadka, bo nawet nie wiem kto) puszcza ogólnie dużo rapu.

Więc nawet nie wiem czy cały kawałek jest w tym stylu czy jedynie jest to chwytliwy wstęp do jakiegoś rapowego kawałka, bo słyszę tylko tę melodię przez jakiś czas. Nie wiem też czy  to jakaś nowość czy coś starego...

Ale na serio jest to bardzo chwytliwe i jakoś mnie uzależniło.

Kurde, no POMÓŻTA !!!  😄 

Jeżeli cokolwiek przychodzi Wam na myśl, to wrzucajcie tu swoje propozycje. 

Gość Hrq
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

To jest taka szybka, acz bardzo przyjemna i rytmiczna melodyjka. Aż chce się ją nudzić.

Brzmi tak odrobinę psychodelicznie, trochę tak hmmm "cyrkowo". Wpadam w miły trip, gdy to słyszę. 

Kurde, ktoś z moich sąsiadów ciągle puszcza ten kawalek na cały głos! On jest świetny, mimo, że na co dzień nie słucham takiej muzyki.

Dodam, że owy sąsiad (lub sąsiadka, bo nawet nie wiem kto) puszcza ogólnie dużo rapu.

Więc nawet nie wiem czy cały kawałek jest w tym stylu czy jedynie jest to chwytliwy wstęp do jakiegoś rapowego kawałka, bo słyszę tylko tę melodię przez jakiś czas. Nie wiem też czy  to jakaś nowość czy coś starego...

Ale na serio jest to bardzo chwytliwe i jakoś mnie uzależniło.

Kurde, no POMÓŻTA !!!  😄 

Jeżeli cokolwiek przychodzi Wam na myśl, to wrzucajcie tu swoje propozycje. 

W jakieś słowa, frazy ?

Gość Proste

Zapytaj sąsiada 

Gość Mar_CIN

zainstaluj sobie shazam na komórce wpisz w google a wszystkiego sie dowiesz, użyj głowy 

Gość Mar_CIN

zainstaluj sobie shazam na komórce wpisz w google a wszystkiego sie dowiesz, użyj głowy 

Gość Mar_CIN

Gość Mar_CIN

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Hrq napisał:

W jakieś słowa, frazy ?

Poza tą melodią nic więcej nie było słychać.

Gość gosc

Mogę jeszcze dodać tyle: na pewno kojarzycie utwór Duck Sauce - Barba Streisand  youtube.com/watch?v=J1mGWhLwu64

To właśnie ta melodia była podobnie zapadająca w ucho i bardzo rytmiczna.

Tyle, że trochę mniej "lekka"/wakacyjna, a bardziej jakaś taka klimatyczna/psychodeliczna/tripowa/cyrkowa. Nie wiem jak to określić. 

Jak mówię, równie dobrze może to być jakis wstęp do utworu po prostu.

Gość gosc

moze tez Duck sauce "Big bad wolf", brzmi cyrkowo i psychodelicznie, prawie nie ma slow,a  teledysk bomba, kto to czyta niech zobaczy ns youtubie i tutaj skomentuje, ciekawa jestem Waszych opinii

Gość Haha
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

moze tez Duck sauce "Big bad wolf", brzmi cyrkowo i psychodelicznie, prawie nie ma slow,a  teledysk bomba, kto to czyta niech zobaczy ns youtubie i tutaj skomentuje, ciekawa jestem Waszych opinii

Akurat mi się nudzi i zajrzałam. Wytrzymałam 32 sekundy 😅

Gość gosc
45 minut temu, Gość gosc napisał:

Niestety nie to, choć ten kawałek też spoko. 🙂 Lubię takie klimaty.

To było szybsze. I taka specyficzna, melodia, że nie sposób jej zapomnieć.

Gość gosc

Podnoszę, z nadzieją...

Gość kotka_mercurego

It's a hard knock life

Gość gość

Ten kto lubi Duck sauce Barbra Streisand, niech sobie posłucha Gotta go home Boney M 🙂