LadyBaby 0 Napisano Sierpień 2, 2019 Witajcie dziewczyny. Od 2 cykli staram się z narzeczonym o dziecko. Bezskutecznie. Od tego cyklu biorę wiesiolek i kwas foliowy. W zeszłym cyklu zarejstrowalam podwyższenie tempki od czasu przewidywanej owulacji, mimo wstrzelenia sie w owulacje - ciąży nie było. Powiedzcie mi czy jest możliwość aby tempka na owulacje rosła, a owulacji nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 2, 2019 Ja staram się od 10 mc i też nie mogę załapać, istatnio to już nawet owulacji nie zauważam i dni płodnych, jestem załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyBaby 0 Napisano Sierpień 2, 2019 1 minutę temu, Gość Ola napisał: Ja staram się od 10 mc i też nie mogę załapać, istatnio to już nawet owulacji nie zauważam i dni płodnych, jestem załamana Ale mierzysz temperaturę? Zwieksza się? Czy jest jednostajna cały cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 2, 2019 Tak zaczęłam mierzyć drugi miesiąc, na początku cyklu miałam 36,6 w połowie cyklu podniosła się na 36, 8 potem 37,1 i tak została do miesiączki i spadła na 36,6 A teraz mam 36,4 36,6 i tak się waha A mam 10 dzień cyklu i okres mam co 24 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 2, 2019 Dodam że nie zauważam śluzu płodnego zawsze mam biały i gęsty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyBaby 0 Napisano Sierpień 2, 2019 1 minutę temu, Gość Ola napisał: Dodam że nie zauważam śluzu płodnego zawsze mam biały i gęsty Brak płodnego śluzu, krótkie cykle.. To mi wygląda na bardzo wysoką prolaktynę. Zbadaj się i ewentualnie rozpocznij leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 2, 2019 A jakie badania trzeba zrobić i jak się ją leczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyBaby 0 Napisano Sierpień 2, 2019 Przed chwilą, Gość Ola napisał: A jakie badania trzeba zrobić i jak się ją leczy Badanie krwi. Najlepiej udaj się do swojego lekarza, pokieruje Cie odpowiednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Sierpień 2, 2019 Tak zrobię, bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach