Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia

Gdzie znajdę faceta na jedną noc?

Polecane posty

Gość Niunia
1 minutę temu, Allan5 napisał:

Podaj swojego i nie będzie tyle bałaganu 

Nie będę podawać swojego emaila na forum dla zboków, zwariowałeś? 

Kto chętny na fotkę niech daje swój to wyślę. A nie to spier%alać

Gość ,,,,

Aaa racja lepiej tutaj nie pokazywac nawet nog ani brzucha bo tutaj same napalone dzieciaki Co sie byle fotka podniecą. Widac Co wakacje robia że sie nudzi nie to robia sobie beke z ludzi. Racja tutaj to by zaraz to do fap folderu sobie to skopiowali xd widac same tutaj dzieci pisza co jeszcze sa niedojrzałe .Żal was nie maja Co robic tylko podszywac sie na kafeterii o 22 xd serio żeby aż tak miec nudne życie żeby troolowac jakas 20 sto latke co szuka partnera ? No ale jakos noc musi taki dzieciak spedzic jak go podnieca pisanie pod dziewczyne xd

Gość ,,,,

Dobrze ze chociaz napisała ze lubi figi ma wygolona że lubi rajstopy no i że łatwo ja do orgazmu doprowadzic a no i że nie ma pończoch to już coś wiadomo o osobie ktora szuka partnera na noc jedna .

Gość Niunia
4 minuty temu, Gość ,,,, napisał:

Aaa racja lepiej tutaj nie pokazywac nawet nog ani brzucha bo tutaj same napalone dzieciaki Co sie byle fotka podniecą. Widac Co wakacje robia że sie nudzi nie to robia sobie beke z ludzi. Racja tutaj to by zaraz to do fap folderu sobie to skopiowali xd widac same tutaj dzieci pisza co jeszcze sa niedojrzałe .Żal was nie maja Co robic tylko podszywac sie na kafeterii o 22 xd serio żeby aż tak miec nudne życie żeby troolowac jakas 20 sto latke co szuka partnera ? No ale jakos noc musi taki dzieciak spedzic jak go podnieca pisanie pod dziewczyne xd

No hej. A ty jesteś chętny? 

Gość Niunia

Skąd klikasz? 

Gość Slodziak 18
Dnia 4.08.2019 o 20:20, Gość Niunia napisał:

Chcę faceta na jedną noc. Gdzie znajdę?? 😍😘😘😘😘

Jestem z okolic łodzi 💪😘

Gość Kapii

Ja jestem z Małopolski 26 lat chętny na spotkanie, na Śląsk też mogę przyjechać 😉

Gość Niunia
Dnia 7.08.2019 o 05:06, Gość Slodziak 18 napisał:

Naprawdę? 

Gość Niunia

Do Gość Slodziak: ojjjjeeeeeejjjj 

Gość gość
10 minut temu, Gość Niunia napisał:

Do Gość Slodziak: ojjjjeeeeeejjjj 

Niunia ojjjjeeeeeejjjj to byś się darła jakbym ci swoją lancę zasadził

Gość gość
Dnia 4.08.2019 o 20:20, Gość Niunia napisał:

Chcę faceta na jedną noc. Gdzie znajdę?? 😍😘😘😘😘

wszędzie

Gość Jaaaa

Ja jestem chętny 😘🙏😊😀

dajecie popisy swojej głupoty odpowiadając trollowi co się nawet nie stara udawać kobietę. Co się dziwicie że kobiety wolą zadowalać się same a na podryw odpowiadają że może kiedyś , innym razem , jestem niedysponowana, mam już kogoś, itp itd.

Mają prawo myśleć że faceci to erotomani ze skłonnością do alkoholizmu.

Gość Pablo 38
Dnia 4.08.2019 o 22:44, Gość Niunia napisał:

Podaj emaila to ci wyślę

Toki37@o2.pl wyślij mi fotkę ja wyśle tobie jak się sobie spodobamy to mogę być twoim kolegą tylko do sex spotkań. Spełnie każda twoja fantazję  czy zachcaianke. Lubię dominować podczas sexu  zniewalać kobietę, poprostu daje sie jej poczuć jak by była typowa ... do walenia. Oczywiście jeśli lubisz inaczej też potrafię się dostosować jestem elastyczny. Kobiety  mówiła że jestem bardzo dobrym kochankiem i zawsze wszystkie są zadowolone po. Więc jak coś napisz jestem normalnym nie bój się  bez obaw. O swoich pragnieniach fantazjach trzeba otwarcie rozmawiać jeżeli opowiesz mi co ci się marzy albo o czym fantazjujesz ja jak najbardziej Ci to spelnie zobaczysz jak wtedy można czerpać z sexu 200%przyjemności naucze cie tego jesli jestes nieśmiała. Pozdrawiam i zycze abys znalazla to czego tu szukasz.