Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suppe

tez macie wrazenie ze polacy sa zupelnie

Polecane posty

Gość suppe

niedoceniani na swiecie?

polscy mezczyzni sa pewnie najbardziej wartosciwoi ale caly swit ich chejtuje i upkoarza na czele z polskimi kobietami

Gość kes

Gdybym spotkała jakiegokolwiek wartościowego polskiego faceta w moim życiu, wierz mi - na pewno bym Ci przyklasnęła, ale niestety gdzie się nie obejrzę, jest jedna wielka patologia, wiadomo, że porządnej jest ciężej, ale serio na maxa obniżyłam wymagania - czyli zaczęłam akceptować nałogowców (takich jest najwięcej) i dalej jest tragedia.

Pomyśl sobie, że w tym co mówi "cały świat" jest niestety wiele prawdy i tylko niewiele wyjątków.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość kes napisał:

Gdybym spotkała jakiegokolwiek wartościowego polskiego faceta w moim życiu, wierz mi - na pewno bym Ci przyklasnęła, ale niestety gdzie się nie obejrzę, jest jedna wielka patologia, wiadomo, że porządnej jest ciężej, ale serio na maxa obniżyłam wymagania - czyli zaczęłam akceptować nałogowców (takich jest najwięcej) i dalej jest tragedia.

Pomyśl sobie, że w tym co mówi "cały świat" jest niestety wiele prawdy i tylko niewiele wyjątków.

Dokladnie! Aż rozsmieszyl mnie ten temat i z d...y wyjęte wnioski autora ze rzekomo Polacy są wartosciowi 😂😂😂

Gość Hmm
5 minut temu, Gość kes napisał:

Jak tak uważasz, że sama patologi i bez żadnych wartości to powiedz lepiej gdzie ich szukasz i co jest dla Ciebie wartością? Mam nadzieję, że nie chodzi o pieniądze.

Gość kes

Nie, pieniądze mam, więc mnie to nie interesuje.

Szukam wszędzie, gdzie się da - to normalne, że trzeba się mocno wysilić. A w różnych środowiskach od imprezowych przez kręgi znajomych, hobbystyczne, zawodowe aż po kościelne :)

Gość kes

I zanim napiszesz, nie jestem zdesperowana, tylko wierzę, że samemu trzeba się wysilić, a nie jęczeć, że się jest samemu itp.

Przekrój społeczny mam dość szeroki, dlatego nie zgadzam się z autorem. Jasne, któraś nieraz trafi na porządnego i wtedy się dziwię, gdzie go wyrwała - z reguły okazuje się, że po prostu przez przypadek.

Gość Lubię ładne

Widać obracasz się wśród patologi że szukasz wśród nałogowców. Ja takich osób nie znam czyli muszę obracać się w lepszych kręgach 🙂

Gość gość

Zwłaszcza tacy jak ty dyslektyku. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość kes napisał:

Szukam wszędzie, gdzie się da - to normalne, że trzeba się mocno wysilić. A w różnych środowiskach od imprezowych przez kręgi znajomych, hobbystyczne, zawodowe aż po kościelne 🙂

I mówisz, że nigdzie nie można spotkać kogoś wartościowego, godnego uwagi? Pomyślałaś może, że z Tobą coś nie tak bo to bardzo dziwne

Gość kes

Nie szukam, są po prostu wokół i są wolni, bo nikt ich nie chce. A o dziwo najwięcej ich jest w środowiskach, gdzie byś tego nie podejrzewał.

Gość kes
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Pomyślałaś może, że z Tobą coś nie tak

No taaak -  to najłatwiej powiedzieć, zamiast przyznać, że jest mało wartościowych facetów w Polsce? :)

Gość Gosc
9 minut temu, Gość kes napisał:

Szukam wszędzie, gdzie się da - to normalne, że trzeba się mocno wysilić. A w różnych środowiskach od imprezowych przez kręgi znajomych, hobbystyczne, zawodowe aż po kościelne 🙂

I jeszcze nie zapomnij napisać co dla Ciebie znaczy wartościowy i jakie sama masz wartości.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość kes napisał:

No taaak -  to najłatwiej powiedzieć, zamiast przyznać, że jest mało wartościowych facetów w Polsce? 🙂

Wyobraz sobie, że są tylko trochę się izolują bo kobietę godna uwagi też ciężko znalezć. Każdy posiada jakieś tam wartości, jeden mniej, a drugi więcej jednak trzeba wiedzieć czego tak naprawdę potrzebujemy:)

Gość Lubię ładne

Trochę porażka jak dziewczyna nie może nikogo znaleźć bo facetów jest dużo więcej niż kobiet więc tym bardziej coś jest nie halo

Gość kes

Zdaję sobie z tego sprawę. Właściwie to może i fakt, bo w moich kręgach (z kasą) po prostu nikt nie dba o coś więcej niż rozrywkę, używki i sex. Ale nie zaprzeczę - inne środowiska mnie zdziwiły. Widocznie trzeba szukać dalej.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość kes napisał:

Zdaję sobie z tego sprawę. Właściwie to może i fakt, bo w moich kręgach (z kasą) po prostu nikt nie dba o coś więcej niż rozrywkę, używki i sex. Ale nie zaprzeczę - inne środowiska mnie zdziwiły. Widocznie trzeba szukać dalej.

Także już wiesz gdzie masz szukać:) życzę odpowiednich doborów scieżek i powodzenia;)

Gość kes

No niestety, szukać partnera do poważnego związku to chyba jednak nie w Polsce. Jeszcze co do tego, co autor napisał - właśnie wbrew pozorom za granicą Polacy uchodzą za porządniejszych niż faceci na zachodzie, przyjechałam, bo się łudziłam i nie potwierdzam, ale zobaczymy.

Gość gość

Szanowne "Polskie Damy" żeby mieć wymagania w stosunku do mężczyzn, trzeba żebyście i wy były w porządku. Niestety zdecydowana większość z was to brudasy i nieroby, mało tego brak wam szacunku do samej siebie, chlacie ćpacie bluzgacie łajdaczycie się po kiblach po godzinie znajomości. Palenie papierosów na ulicy uważacie ze to normalne, wstyd. Na pięć osób palących na ulicy 4 to kobiety, czy kobiety, czy lumpiary? Wymagasz? Masz rację, wymagaj ... ale zacznij od siebie.

Gość geniusz

dokladnie, polacy wszedzie sa atakowani i nienawidzeni, a szczegulnie w polsce, znacie jakihs wielkis polakuw ktorzy by tu osiagneli sukces? bo ja nie, krzysztof kolum gdy chcial odkryc ameryke to kazdy sie z niego smial, wiec wyjechal za granice, tam od razu dali mu statek i pojechal do ameryki zeby ja odkryc, tomasz edison gdy chcial zrobic zaruwke to byl znienawidzony i tez musial wyjechac do ameryki bo w polsce go drwili i wysmieli, a tam od razu zrobil sukces, masa polakuw pracuje dla zagranicy i tam sa doceniani, te wyzej to tylko przyklady

Gość Zuzia
Przed chwilą, Gość geniusz napisał:

dokladnie, polacy wszedzie sa atakowani i nienawidzeni, a szczegulnie w polsce, znacie jakihs wielkis polakuw ktorzy by tu osiagneli sukces? bo ja nie, krzysztof kolum gdy chcial odkryc ameryke to kazdy sie z niego smial, wiec wyjechal za granice, tam od razu dali mu statek i pojechal do ameryki zeby ja odkryc, tomasz edison gdy chcial zrobic zaruwke to byl znienawidzony i tez musial wyjechac do ameryki bo w polsce go drwili i wysmieli, a tam od razu zrobil sukces, masa polakuw pracuje dla zagranicy i tam sa doceniani, te wyzej to tylko przyklady

Nooo ty faktycznie "gieniusz jezdeś" :DD

Gość serio
10 minut temu, Gość kes napisał:

No niestety, szukać partnera do poważnego związku to chyba jednak nie w Polsce. Jeszcze co do tego, co autor napisał - właśnie wbrew pozorom za granicą Polacy uchodzą za porządniejszych niż faceci na zachodzie, przyjechałam, bo się łudziłam i nie potwierdzam, ale zobaczymy.

no jak celujesz w najbogatszych to nie dziw sie ze oni tylko kasa i seks

Gość kes
3 minuty temu, Gość serio napisał:

no jak celujesz w najbogatszych to nie dziw sie ze oni tylko kasa i seks

Nie celuję w najbogatszych, co za wymysł? Kasa nie jest problemem, jak ją masz. Ale wy w Polsce kochacie upraszczać świat..

Przyjechałam do kraju, więc chyba wiadomo, że tu nie ma bogatych, bo nie o to chodzi :)

Gość szkoda gadać
40 minut temu, Gość kes napisał:

No taaak -  to najłatwiej powiedzieć, zamiast przyznać, że jest mało wartościowych facetów w Polsce? :)

Jest mało, bo ich nie doceniacie i odrzucacie.

Gość gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

uwierz, że jest sporo fajnych, mądrych i wartościowych mężczyzn:)

Gość gość
23 minuty temu, Gość geniusz napisał:

ty nie wygladasz na takiego , który  może być za cokolwiek doceniany. No chyba, że szybciej rów wykopiesz, albo cięższy worek podniesiesz. Analfabeta 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość suppe napisał:

niedoceniani na swiecie?

polscy mezczyzni sa pewnie najbardziej wartosciwoi ale caly swit ich chejtuje i upkoarza na czele z polskimi kobietami

a na czym polega ta  wybitna, najwybitniejsza wartościowość?

Gość kes

Może i miejscowe nie doceniają, nie wiem, ja bym doceniła, tyle, że mieszkam poza krajem. Teraz szukam kogoś z Polski, bo swój to swój, ale się załamałam niestety po kontaktach z "przedstawicielami". Aha, wygląd czy wykształcenie nie jest dla normalnych kobiet priorytetem, jak szuka się kogoś na poważnie.

Gość Gosc
40 minut temu, Gość Lubię ładne napisał:

Trochę porażka jak dziewczyna nie może nikogo znaleźć bo facetów jest dużo więcej niż kobiet więc tym bardziej coś jest nie halo

Taak, byle jakich facetów jest mnostwo, gdyby była desperatka to by wzięła pierwszego zainteresowanego pewnie. W Polsce znalezienie fajnego, porzadnego faceta który byłby zadbany i chociaz przeciętny (nie mowe ze model) graniczy z cudem. Jest wielu buraków prymitywnych, kłamców, kobieciarzy nieszanujacych kobiet którzy nic do zaoferowania nie maja a jeśli juz jakiś jest przystojny to zwykle cwaniak i roochacz. Nie liczy się ilość a jakość! A z jakością u Polakow słabo oj słabo...

Gość gość
8 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

to co to za wartość, jeśli można ja tyal sobie odrzucić byle tylko zamoczyć ?

Gość szkoda gadać
7 minut temu, Gość gość napisał:

uwierz, że jest sporo fajnych, mądrych i wartościowych mężczyzn:)

Ja wiem, tylko że niestety nie mają oni powodzenia u kobiet 😞