Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia

biegunka

Polecane posty

Gość basia

Od czterech miesiecy mialam problem z biegunkami i to bardzo intensywnymi na poczatku przez dzien po 5-6 i wiecej puzniej noc przekichane wiecznie nie wyspana bo ledwo sie polozylam i musialam wstawac do toalety prubowalam brac stoperan i jego pochodne miete  nic nie pomagalo  wyczytalam na internecie o suplement diety iburogast bralam po 20-kropli rano i wieczorem troche mi unormowalo jelita i kupila sobie INTESTE i widze ze zaczyna mi sie normowac jelita do tego mam apetyt nie wiem czy ten lek ma takie dzialanie  strasznie sludlam przez te biegunki zaczynam dochodzic do siebie i to nie sciema ten suplement naprawde pomaga zazywam go narazie caly czas nie wiem co bedzie jak przestane to dopiero zobacze ale jak macie problemy z biegunkami sprubujcie iburogast nie jest tani mala buteleczka 25 zl a intesta w aptece prawie 30   mnie zaczyna pomagac.

Gość beniaa

serio ?! polecanie leków na tam poważną biegunkę nie jest odpowiedzialne. jak dla mnie wygląda to na reklame leku .. soryy 

Gość kapryśnicaa

z tego co wiem to biegnuka może być podłożem wielu poważnych chórb w tym przewlekłych. nie jest odpowiedialne leczenie samemu  biegunku, która trwa dłużej niż max 2-3 dni

Gość lala

a niby jakie choroby mogą związane z biegunką... bez przesady ... 

Gość antek

ludzie ogarnijcie się trochę. biegunka tego typu może być powodem poważnych problemów zdrowotnych np. alergii. 

Gość świrek

a widziałeś kiedyś ceny testów na alergię, albo terminy do alergologa?  na jakim świecie ty żyjesz człowieku

Gość adamo

hehehe a kto teraz leczy się na nfz?!!!?!?

Gość groszek

chcesz się wyleczyć to idziesz prywatnie na wizyte proste ... no chyba, że jesteś szczęściarzem i masz pakiet medyczny 

Gość muszka

ludzie, gdzie jest problem pakiety medyczne są teraz do wykupienia nawet od 39 zł 

Gość ryma

chyba troche przesadziłaś z tą ceną pakietu. takich cudów to u nas nie ma 😛 

Gość muszka

więcej wiary. u mnie cena takiego pakietu to 39 zł i na podstawowe badania i specjalistów spokojnie wystarcza 

Gość maryś

to znaczny gdzie dokładnie jest taka oferta?

Gość muszka

zobacz sobie ofertę medipakiet.pl niedowiarku  

Gość Lila

Wypróbuj zmianę diety na zdrowszą z kaszami i brązowym ryżem. U mnie biegunki to najczęsicej lato i wakacyjna, niezdrowa dieta. Profilaktycznie pomaga flostrum, bo dobry probiotyk to podstawa, ale lepiej go zacząć brać jeszcze przed wyjazdem no i węgiel jak juz to niesczęście dopadnie. Ogólnie należy zacząć od zmiany diety, a jeżeli nie to, to wbrać się do lekarza.

Gość Deszczowa ☔

Na biegunkę najlepsza Smecta i probiotyki .

Żaden Stoperan!!!