Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanieczka_p

Dlaczego tak trudno mi zaciągnąć faceta do łóżka?

Polecane posty

Gość Gość
13 godzin temu, Gość Gość 78 napisał:

Chyba musisz być naprawdę mega laska i strasznie onieśmielać facetów. 

No taka mega, że sama musi facetów zaciągać do łóżka:) 

Gość Piotr1977

Gosia ja bym wziął cię na pierwszej randce 

Gość Pablo

Nie chce mi się czytać wszystkiego ale podejrzewam że jesteś albo mało seksowna, zbyt pewna siebie, mało uwodzicielska itd. Może też mężczyzn zniechęcać twoje dominujące podejście. Większość kobiet jak chce to potrafi się tak wystawić że myślimy że to my je uwiedlismy i zdobyliśmy. I na tym się skup. Bo niema nic gorszego gdy kobieta nam mówi co mamy robić. Jest to często też przyczyną kłótni w związku gdy kobieta zaczyna narzucać swoje zdanie. Ja gdyby mnie kobieta zaprosiła na seks też bym odmówił choćby nie wiem jak piękna była. Naucz się flirtowac bo tu napewno leży problem. 

Gość Ja1

Nie podniecasz go. Brakuje Ci sexapealu. 

Gość gość

A po ludzku możesz to napisać _Kirke?

Gość Gość taki jeden

Ma malego ptaszka i się wstydzi. Serio. 

Gość gość

Faceci dzielą kobiety na te do łózka i do ślubu, on ewidentnie idealizuje Ciebie i od początku wybrał Cię  na niepokalaną, mądrą małżonkę i już widział Cię z gromadą dzieci. A Ty wyskoczyłaś z seksem i napierasz na niego w tych sprawach, zburzyłaś jego iluzję kobiety idealnej, pięknej i niedostępnej.

Gość Gość 3343

Według mnie powinnaś z nim porozmawiać tak poważnie w cztery oczy.To że nie stawiał seksu na pierwszym miejscu znaczy że ma do ciebie szacunek a trochę rzadkość w dzisiejszych czasach.Ale to że też sam nic nie inicjował po jak wnioskuje dłuższym czasie jest trochę dziwne nawet jeżeli niesamowicie piękna.Może to wynikać z jakiś jego problemów z przeszłości lub coś podobnego dla tego szczera rozmowa będzie tutaj najlepszym rozwiązaniem.
A że go zaprosiła na seks nie jest według mnie dziwne w końcu kobiety też mają swoje potrzeby no i nie trzeba się domyślać o co chodzi więc tym lepiej.

Gość Gość 3343

To że nic nie inicjował po dłuższym czasie a w dodatku jesteś jak sama mówisz piękna jest jeszcze dziwniejsze(o to mi chodziło).

Gość Onsamiecc

Pewnie jesteś średnio atrakcyjna tak jak większość kobiet na kafe. Ani jednej ładnej nie ma. 

Gość jacieniemogę
Dnia ‎06‎.‎08‎.‎2019 o 11:38, _Kirke napisał:

Może to zabrzmi szokująco ;), ale ja bym zapytała wprost o przyczyny. Jego, nie ludzi z forum. Przypuszczam, że skoro zbliżyliscie się fizycznie, to psychiczna bliskość też jest na takim poziomie, że tak zwana szczera rozmowa wprost wchodzi w grę ;)

To tak można?! Szok! :O