Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia

Ciastko....

Polecane posty

Gość Katia

Mój były facet podczas rozmowy sms-owej jak zapytałam czego chce napisał że ciastko. Dodam że mam do niego uraz za różne postępki ale też ciągnie mnie do niego. Wiem że jest mi wierny jak pies od 3 lat mimo że nie jesteśmy razem. Powiecie mi co oznacza ciastko? I o co mu chodziło?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Katia napisał:

Mój były facet podczas rozmowy sms-owej jak zapytałam czego chce napisał że ciastko. Dodam że mam do niego uraz za różne postępki ale też ciągnie mnie do niego. Wiem że jest mi wierny jak pies od 3 lat mimo że nie jesteśmy razem. Powiecie mi co oznacza ciastko? I o co mu chodziło?

fantazja małolatek jest rozległa nie ma co

Gość Gość Katia

Mam 25 lat i mój były facet mi tak napisał. Do tego nie związał się z żadną kobietą. Ma jedna zaletę nie kłamie. Chyba mnie ten osioł kocha. Sama jestem w szoku. Dodam że z rok jest sam, 2 lata ze mną był. 

Gość Gość Katia

Poza tym uwierz. On wie że jak dotknie łapa inną to już nigdy nie dostanie niczego ode mnie. Szkoda mi go ale jak sobie przypomnę inne rzeczy w jego wykonaniu i mój płacz to nie chce do niego wracać. Cały czas marzy mi się nowe życie. Ale jego stracę...

Gość Gość

Ja ze swoją eks nie jestem ponad Półtorej  roku a chyba już  z 10 wydymałem z Tindera, Badoo, Symaptii.

Gość Gość Katia

Serio. Ciągle coś nowego. Ostatnio jak go po roku zobaczyłam na chwilę to mnie zaczął obmacywac. Na mnie to nie podziałalo bo wspomnienia ale zlapalam to odruchowo za penisa i on zapalony. Chciałabym żeby mnie kochał jak romantyk a nie napaleniec. Faceci...

Gość Gość Katia

Tylko że on nie wydymal. Pisał tylko. To porządny facet ale typ bez pokazywania uczuć.

Gość Gość Katia

I typ który łatwo skrzywdzi. Nie inna babą ale czynami. Nie zaufam mu już. Boję się.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość Katia napisał:

Tylko że on nie wydymal. Pisał tylko. To porządny facet ale typ bez pokazywania uczuć.

W trakcie jakz nia byłem tez dymalem inne

Gość Gość

Sześćdźiesiony i 16nachy. Rozne

Gość Gość

Ale nie zaluje bo poszlo do innego a jako wymowke zagrala glupia

Gość Gość Katia

Nie on. Powiedział mi na spacerze że on nie będzie miał dzieci....A to jego marzenie.

Gość Gość Katia

Nie jestem z nikim. To był mój jedyny partner seksualny. Nie spotykam się ani nie pisze.