Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnson5991

Jak to jest u Was z weselami? chodzicie na nie kiedy jesteście proszeni?

Polecane posty

Gość Johnson5991

Ja np  regularnie od kilku lat ODMAWIAM wszelkich wesel.
Po pierwsze nie mam z kim chodzić na nie, a samemu iść na wesele to tragedia, podczas gdzie wokół same pary, a ja nie jestem dusza towarzystwa, żeby nagle będąc samotniakiem wywijać na parkiecie jak pajac i co róż brac jakąś panne, która przyszła z facetem do tańca i że niby fajnie się wtedy człowiek bawi.. to jest przeciez porażka. A po drugie jeszcze mnie nie poyebao, zeby dawac wlasnie tyle kasy w koperte..., mam wywalic minimum 200zl (bo mniej nie wypada dac), za to, ze zjem schabowego i napije sie wodki? ponadto bede siedział zdołowany caly wieczór przy stole? dajcie zyc... juz wole w samotnosci za 20zł uchlać się w domu

mam podobnie, nie chodzę bo nie mam z kim i równiez szkoda mi kasy na ten smieszny teatrzyk jakim jest wesele. przysiegaja sobie wiernosc do smierci, a panna mloda za max kilka lat skacze juz innemu po k0tasie, tak to wygląda

Gość Gość
1 godzinę temu, Leżaczek napisał:

Nie byłem na żadnym 👌😙 przynajmniej tysiąc złotych całe życie do przodu 👌😙

Wygryw 😂

Gość Kiss

Ja chodze do osob mi bliskich i tych ktore lubie. No bola po kieszeni wesela (ja daje 500 od osoby).

Gość Gość

Szkoda Ci patrzeć na pary, a jak zamierzasz kogoś poznać siedząc w domu? Na wesela chodzę tylko do tych co naprawdę lubię.

Gość Gość
14 godzin temu, Argen napisał:

Ja byłem. Na jednym. I wystarczy. Wtedy próbowałem zagadać do jednej samej, która akurat była ( wtedy jeszcze się chciało podrywać). Efekt zerowy.

Też już nie chodzę.

Też byłem na jednym. To był koszmar. Obiecałem sobie, że już nigdy nie pójdę na spędy tego typu.