Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Gość

Najmilsze osoby na tym forum? Mężczyźni i kobiety? Chodzi mi głównie o zarejestrowanych użytkowników? Kogo polecacie do rozmowy a kogo odradzacie????

Polecane posty

Gość Sylwia Suchy

Potem jeszcze sprawy papierkowe. .musiałam pojechać po kilka pieczątek..zakupy pranie..proza życia a u CB?

Gość Sylwia Suchy
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sylwio mam pytanie. Dlaczego w miejscu publicznym jakim jest to forum opisujesz swoje losy oraz podajesz nazwiska osób z twojego kręgu? Wiesz że umieszczanie danych takie jak imię i nazwisko jest karalne gdy osoba jest prywatna? 

Karalne owszem jest to co dzieje sie wokol mojej osoby od wielu lat.Pewne osoby już dawno powinny odpowiedzieć karnie za to co robią.To nosi znamiona przestępstwa.Mówiłam się z prawnikiem.Będzie sprawiedliwość a te osoby niech nie myślą że coś ujdzie im płazem.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia Suchy napisał:

Karalne owszem jest to co dzieje sie wokol mojej osoby od wielu lat.Pewne osoby już dawno powinny odpowiedzieć karnie za to co robią.To nosi znamiona przestępstwa.Mówiłam się z prawnikiem.Będzie sprawiedliwość a te osoby niech nie myślą że coś ujdzie im płazem.

A masz dowody? Twój mąż ma rację że jesteś chora. Niestety ale ty tego nie widzisz.

8 minut temu, Gość Sylwia Suchy napisał:

Pracowicie.Po pracy zmiazdzylam sobie kciuk drzwiami od samochodu..walnelam z całej siły bo chciałam szybko wysiąść.Nie wiem jak jutro będę pracować.Pewnie L4

Przykro mi. A tak poważnie? Jak Ci minął dzień?

Gość Qwerty
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Odradzam Kiss. Znam ten typ. Nic ciekawego, serio

O, Arystoteles, nadal narzekasz na kobiety?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Qwerty napisał:

O, Arystoteles, nadal narzekasz na kobiety?

Skąd kiss wiesz kto to pisał? 

Gość Sylwia Suchy
19 minut temu, Gość Gość napisał:

A masz dowody? Twój mąż ma rgację że jesteś chora. Niestety ale ty tego nie widzisz.

Oczywiscie ze mam dowody.Moj maz nigdy nie powiedział ze jestem chora.Raczej to ja moglabym powiedziec o nim biorac pod uwage wszystkie jego akcje z rekoczynami grozby i zniszczenia w domu.Jego matka tez jest niezrownoważona.Na moich i syna oczach z nozem skakała.Juz mowiłam ze to jakis przekret.Ten przekret ma swoje rozwiazanie w Ośrodu zdrowia..cos przede mną ukrywają..domyslam sie ze coś ktoś sfałsxował.Maz sie pod tym nie podpisuje.Ja jestem zdrowa nigdy sie nie leczyłam i nie lecze a ty uważaj bo dołączysz do osób które podam o zniesławienie mojej osoby i wieloletnie szkalowanie i stalking.Moja prawnik sie tym zajmnie.Jakaś sprawa w Sądzie przeciwko mnie??gdzie kiedy??Dowiem się!!Wszystkiego się dowiem a wtedy nie będzie litości oj NIE!!!

Gość Sylwia Suchy
24 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

Przykro mi. A tak poważnie? Jak Ci minął dzień?

Piszę poważnie.Praca potem ten palec..Potem sprawy papierkowe dom pranie rodzina co więcej dodać.Wstaję 4.30

15 minut temu, Gość Sylwia Suchy napisał:

Piszę poważnie.Praca potem ten palec..Potem sprawy papierkowe dom pranie rodzina co więcej dodać.Wstaję 4.30

A ja o 5:00 to lepiej mam😉 jutro będzie lepiej. Dobrej nocy życzę. 

Gość Sylwia Suchy
2 minuty temu, Zakopiańczyk albo i napisał:

A ja o 5:00 to lepiej mam😉 jutro będzie lepiej. Dobrej nocy życzę. 

Wzajemnie.:-)

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość Gość gość napisał:

Poważnie pytam. Szukam fajnych osób do rozmowy. Głównie mężczyzn.

Zgłaszam się :)

Gość hghjghj

Odradzam wdawac sie w jakakolwiek dyskusje z Wieczorna.Chore paskudne babsko gnijace tu 24/7.Nienawidzi ladnych kobiet i zaraz pewnie tutaj przylezie i posadzi mnie o narcyzm i glupote bo pisze prawde ;) 

Gość Hank
2 godziny temu, Gość Gość Gość napisał:

???

Ja polecam siebie 

Gość gosc

Dom wariatów to forum jak tak czytam ten temat. To orawda że zdrowie psychiczne Polaków kuleje. Połowa się nadaje do psychiatryka