Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zauważyłam że facetów trzeba chyba cały czas olewać lub trzymać na dystans

Polecane posty

Gość pravda o kobietach
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Na początku może są zadowoleni ale szybko tracą zainteresowanie  bo niestety choć te cechy też sa ważne faceci postrzegają uganianie się za nimi czy nawet okazywanie zainteresowania więcej niż ono sami  jako desperacje

To kobiety postrzegają te zachowania za desperację.

Gość Kiss

Po co gadacie o książce jak z tych bredni co piszecie widać, że żadne z was jej nie czytało, bo pierttolicie smutne bzdety...

Gość Kiss

Po co gadacie o książce jak z tych b r e d n i co piszecie widać, że żadne z was jej nie czytało, bo p i e r d o l i c i e smutne bzdety...

Gość gosc

Jak chcecie budować swoje związki na olewaniu to weźcie i wróćcie do podstawówki 

Gość Kiss
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak chcecie budować swoje związki na olewaniu to weźcie i wróćcie do podstawówki 

Yes

Gość Gosc
36 minut temu, Gość gosc napisał:

Ale tacy sa faceci (wiekszosc) autorka trafiła w samo sedno 

Gość Gościówka
2 godziny temu, Gość ..... napisał:

Nie wiem, ja sobie facetów odpuściłam całkowicie. To nie moja bajka, wolę inwestować w swój rozwój. Facet nie jest wart żadnych poświęceń.

Dokładnie. Dziewczyny dbajcie o siebie, nigdy nic nie jest na zawsze. 

Gość pravda o kobietach
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ale tacy sa faceci (wiekszosc) autorka trafiła w samo sedno 

Nie, faceci tacy nie są. To kobiety bawią się w takie gierki.

Gość ....
7 minut temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Nie, faceci tacy nie są. To kobiety bawią się w takie gierki.

Dokładnie, jak facet olewa to nie jest zainteresowany, a kobieta wymyśla zmyły jakieś żeby niby godność zachować czy jakoś tak, co za dno. 

Gość Gość

A na czym polega umiejętne odpychanie a potem przyciąganie? Ktos wyjaśni na konkretnych przykładach?

Gość hehe
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A na czym polega umiejętne odpychanie a potem przyciąganie? Ktos wyjaśni na konkretnych przykładach?

Na tym, że kiedy już wiesz, że na Ciebie leci mówisz mu pokażę ci c.ycki chcesz? On podjarany już nie może się doczekać a Ty odchylasz tylko lekko bluzkę, żeby zobaczył dekolt po czym zwiewasz, żeby Cię nie dorwał 😉

A tak na serio, umiejętne przyciąganie i odpychanie jest dobre kiedy dopiero wchodzisz w świat mężczyzn. Dorośli ludzie jeśli chcą być ze sobą starają się równocześnie. 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość gosc napisał:

Na początku może są zadowoleni ale szybko tracą zainteresowanie  bo niestety choć te cechy też sa ważne faceci postrzegają uganianie się za nimi czy nawet okazywanie zainteresowania więcej niż ono sami  jako desperacje

brednie

Gość gość

Mężczyznom się wydaje, ze muszą kobiety ich oszukują i wykorzystują i muszą mieć do nich respekt. Chociaż nie mogą bez nich żyć. Kobiety natomiast uważają że mężczyźni są tylko od piwka i oglądania telewizji Zupełnie inny świat. Mało który potrafi zrozumieć kobietę i traktować po kumpelsku, Pożartować.

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

A okazywać zainteresowanie rzadko... Dlaczego tak uznałam? Poznałam już trochę facetów i praktycznie zawsze kiedy za szybko pokazałam im zainteresowanie to oni szybko je tracili, pomimo  nie narzucałam się im. Natomiast kiedy nie interesowałam się jakimś facetem i miałam go gdzieś to jemu znaczynalo prędzej czy później zależeć bardzo. Chore to ale tak jest. Faceci chyba lubią jak się ich olewa

Naprawdę uważasz, że każdy związek polega na olewaniu się nawzajem? 

Dziwnych facetów poznałaś do tej pory.