Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaki

Jak zachecic kolege do trojkata?

Polecane posty

Gość Kaki

Bardzo podnieca mnie moj kolega o czym juz kiedys pisalam . Chcialabym z druga kobieta robic mu dobrze. On lubi duze piersi. Ja takie mam.  Przydalaby sie druga cycatka. Ale jest problem. Nie wiem jak do niego zagadac. Rzadko sie widujemy bo mieszkamy daleko a przez sms on nie lubi swintuszyc... troche mnie to denerwuje. Co zrobic ??

Gość Kaki

Uwielbiam sie z nim pieprzyc. Moglabym mu ssac f.iut.a godzinami. Ma cudownego. Chcialabym tak bardzo sie z nim r.uchac cala noc. Tak bardzo mnie kreci ze chcialabym patrzec ja posuwa inna cycatke. Wiem ze jestem nienormalna ale coz bywa.

37 minut temu, Gość Kaki napisał:

Uwielbiam sie z nim pieprzyc. Moglabym mu ssac f.iut.a godzinami. Ma cudownego. Chcialabym tak bardzo sie z nim r.uchac cala noc. Tak bardzo mnie kreci ze chcialabym patrzec ja posuwa inna cycatke. Wiem ze jestem nienormalna ale coz bywa.

Napisz mu to w SMS ie 🙂 na pewno się ucieszy z takiego wyznania...

Gość Kaki
9 godzin temu, radek.hero napisał:

No wlasnie obawiam sie bo on raczej nie odpisuje na erotyczne smsy. W tej kwestii akurat jest dziwny...

Gość Kaki

Niestety nie mam otwartych kolezanek na takie zabawy... poza tym wolalabym obca dziewczyne- kobiete....

No wlasnie nie wiem... obawiam  sie... on raczej nie odpisuje na erotyczne smsy... akurat w tej kwestii jest dziwny.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Kaki napisał:

Niestety nie mam otwartych kolezanek na takie zabawy... poza tym wolalabym obca dziewczyne- kobiete....

No wlasnie nie wiem... obawiam  sie... on raczej nie odpisuje na erotyczne smsy... akurat w tej kwestii jest dziwny.

to może on innej orientacji?:)

A próbowałaś? 🙂 może po prostu ma kogoś i dlatego nie chce mieć takich wiadomości na telefonie...

Gość Pavel

Musisz mu o tym powiedzieć w trakcie sexu, mnie by to przekonało.

Gość Kaki
9 godzin temu, Gość gosc napisał:

to może on innej orientacji?:)

Nieeee. Hetoro 100 % juz sie kiedys ostro pieprzylismy. Pamietam jego mine. Byl tak napalony i w niebowziety. Po wszystkim powiedzial ze czuje sie jak w jakies ekstazie....

Gość Kaki

A próbowałaś? 🙂 może po prostu ma kogoś i dlatego nie chce mieć takich wiadomości na telefonie...

Co jakis czas mu pisze ze mam ochote na sex i on tez mowi ze ma czesto ale podobno tego sexu nie uprawia wiec chyba nie ma nikogo... ale ogolnie nie lubi pisac erotycznych smsow. A ja jak mysle o nim to mi sie z cipki leje. Juz nie moge...😔

2 minuty temu, Gość Kaki napisał:

Co jakis czas mu pisze ze mam ochote na sex i on tez mowi ze ma czesto ale podobno tego sexu nie uprawia wiec chyba nie ma nikogo... ale ogolnie nie lubi pisac erotycznych smsow. A ja jak mysle o nim to mi sie z cipki leje. Juz nie moge...😔

Dziwny przepadek... ja na Twoim miejscu wysłałbym mu kilka pikantnych SMS... dodał zdjęcia... Tak żeby i on się podniecił. Wtedy odpisze na pewno 🙂 albo napiszę kiedy może przyjechać do Ciebie.

Gość gosc
9 minut temu, Gość Kaki napisał:

eh tam przesadzasz:)

Gość Kaki
52 minuty temu, Gość gosc napisał:

eh tam przesadzasz:)

Nie przesadzam :) Jestem po prostu niewyżyta seksualnie, a on mnie bardzo podnieca nic nie poradzę ;)

Gość Kaki
58 minut temu, radek.hero napisał:

Dziwny przepadek... ja na Twoim miejscu wysłałbym mu kilka pikantnych SMS... dodał zdjęcia... Tak żeby i on się podniecił. Wtedy odpisze na pewno 🙂 albo napiszę kiedy może przyjechać do Ciebie.

Ze zdjęciami to ja jestem ostrożna... nigdy nie wiadomo w czyje ręce wpadnie jego tel :)

2 minuty temu, Gość Kaki napisał:

Ze zdjęciami to ja jestem ostrożna... nigdy nie wiadomo w czyje ręce wpadnie jego tel 🙂

Nie wysyłaj twarzy 🙂 tylko skarbów:)

Gość Kaki
5 minut temu, radek.hero napisał:

Nie wysyłaj twarzy 🙂 tylko skarbów:)

No zawsze to jakiś pomysł. ;) Spróbuje... może podziała... ;) ale wątpię. On chyba po prostu nie lubi świntuszyć, jest bardziej konkretny i od razu przechodzi do rzeczy. Pierwszy raz do niego napisałam takiego smsa jakieś dwa lata temu. Że mnie mega podnieca i chce się z nim pieprzyć. Na co on, że on ze mną też chętnie by to zrobił.... ja chciałąm trochę poświntuszyć, podgrzać atmosferę smsami, a on z marszu zapytanie: kiedy i gdzie sex? Strasznie się wkurzyłam wtedy, ale do seksu i tak doszło... z kilkumiesięcznym opóznieniem, ale po prostu chciałam się z nim bzykac.

Gość Kaki

W ogóle głupia sprawa, ale dzisiaj to już mam taką chcicę, że robie sobie dobrze co jakiś czas, tryskam a za chwilę znowu mam ochotę :(

21 minut temu, Gość Kaki napisał:

No zawsze to jakiś pomysł. 😉 Spróbuje... może podziała... 😉 ale wątpię. On chyba po prostu nie lubi świntuszyć, jest bardziej konkretny i od razu przechodzi do rzeczy. Pierwszy raz do niego napisałam takiego smsa jakieś dwa lata temu. Że mnie mega podnieca i chce się z nim pieprzyć. Na co on, że on ze mną też chętnie by to zrobił.... ja chciałąm trochę poświntuszyć, podgrzać atmosferę smsami, a on z marszu zapytanie: kiedy i gdzie sex? Strasznie się wkurzyłam wtedy, ale do seksu i tak doszło... z kilkumiesięcznym opóznieniem, ale po prostu chciałam się z nim bzykac.

A nie możecie się częściej widywać? 

Gość Kaki
1 minutę temu, radek.hero napisał:

A nie możecie się częściej widywać? 

Dzieli nas jakieś 70km, poza tym wiadomo- praca.... nie zawsze jest jak...

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Kaki napisał:

W ogóle głupia sprawa, ale dzisiaj to już mam taką chcicę, że robie sobie dobrze co jakiś czas, tryskam a za chwilę znowu mam ochotę :(

wybierz się gdzieś:) nie siedź na kafe:)

Gość Kaki
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

wybierz się gdzieś:) nie siedź na kafe:)

I będę chodziła taka napalona po mieście? bez sensu :(

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Kaki napisał:

I będę chodziła taka napalona po mieście? bez sensu :(

ktoś cie tam rozładuje:)

Gość Kaki
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ktoś cie tam rozładuje:)

Ha ha ha, kiedy ja mam ochotę na kolegę, już znam jego ciało, jest prościej.... ;)

Przed chwilą, Gość Kaki napisał:

Ha ha ha, kiedy ja mam ochotę na kolegę, już znam jego ciało, jest prościej.... 😉

70km to nie jest tak dużo:)

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Kaki napisał:

Ha ha ha, kiedy ja mam ochotę na kolegę, już znam jego ciało, jest prościej.... ;)

e tam, taka napalona to będziesz sexy wyglądać;) zrób się na laskę:) i w miasto:)

9 minut temu, Gość gosc napisał:

e tam, taka napalona to będziesz sexy wyglądać;) zrób się na laskę:) i w miasto:)

Odreagować na jakieś imprezie 🙂

Gość Kaki

Odreagować na jakieś imprezie 🙂

Nie jestem typem imprezowiczki😉 to stare dzieje. Raczej domatorka

Gość gosc
5 minut temu, Gość Kaki napisał:

Nie jestem typem imprezowiczki😉 to stare dzieje. Raczej domatorka

ale czasem można szczególnie jak napalona:)

Gość Kaki
9 godzin temu, Gość gosc napisał:

ale czasem można szczególnie jak napalona:)

Z takim napaleniem jak dzisiaj to lepiej nie wychodzic z domu😂 mialam mega obfity wytrysk jak o nim myslalam robiac sobie dobrze a jeszcze mi malo. On jest w pracy nie chce mu przeszkadzac smsami ale pod koniec dnia napisze bo eksploduje chyba... moja cipka jest taka mokra...