Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Are37

Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość Are37

Chcialbym sie z kims podzielic tym co mnie spotkalo. Psychicznie i fizycznie nie daje juz rady.:(
W lipcu 2019 roku podnioslem duzy blok betonowy. Pojawil sie bol w biodrze. Lekarz rodzinny przypisala tabletki. Moj stan byl coraz gorszy. Nie moglem siedziec, stac, chodzic, jak lezalem tez czulem bol. Tabletki Nie pomagaly. Przypisala lekarz rodzinny zastrzyki. Troche pomogly. Ale sie skonczyly i poszedlem do neurologa. Zrobilem w miedzyczasie rezonans. Dyskopatia. I wypuklina czy tam przepuklina krazka. Neurolog wypisal tabletki i do rehabilitanta kazal isc. Odzwiedzilem 6 roznych rehabilitantow. Kazdy mowil co innego. W koncu wybralem sie do jednego prywatnie. Byly 3 wizyty. Bez wiekszych rezultatow. Nadal nie moge chodzic. Przeskakuje mi w kolanie. Czuje bol lub mrowienie w stopach. Pojawia sie tez bol w ledzwiach lub krzyzu. Spie tylko w dwoch pozycjach a czasem w jednej z powodu bolu. Minelo juz ponad 5 tygodni. Nigdzie nie wychodze z domu tylko woża mnie do lekarzy. Nie ma dnia zebym nie czul bolu. Do tego dochodzi jeszcze psychika.  Zaczynam lapac doly. Nic mi nie pomaga. Bardzo cierpie fizycznie i psychicznie. Nie mam juz sily. :( 

Gość dla pocieszenia

Pocieszę Cię mnie taki ból trzyma od kwietnia. Funkcjonuję na lekach p/bólowych . Rezonans mam na listopad.  

Gość dla pocieszenia

Ortopeda i usg kolana 

Gość Ja też

Przechodziłem przez to, mnie ten ból trzymał po kilka miesiecy z przerwami przez okres ponad 2uch lat. W wyniku bólu i braku pomocy medycznej zaczęłam się czuć fatalnie psychicznie.  Od pół roku nic mnie nie boli ale dalej mam małe czucie w nodze, chyba z zanikiem mieśni, wizytę u ortopedy na którą długo czekałam mialam mieć w marcu ale po za 4ty została przełożona i będzie pod koniec sierpnia o ile znowu nie przeloza.

Gość Greg

Jeżeli możesz to połóż się w szpitalu i niech nad tobą popracują lekarze tam są konsylia i dostęp do sprzętu medycznego który może pomoc , tylko lekarze bo sam nic nie wymyślisz a tutaj nikt ci nie pomoże ale nie skazuj się na cierpienie bo w XXI wieku medycyna jest na takim poziomie ze teoretycznie ból nie powinien być akceptowany. Dlatego wezwij karetkę pogotowia i zawalcz o szpital.