Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Miałeś szansę na piękną miłość, ale spieprzyles to..

Polecane posty

Gość Gość

Miałeś szansę w życiu na coś wyjątkowego, ale..wolisz swoje wyjątkowe towarzystwo i wieczne bycie błaznem..więc co tu pisać więcej..

Gość Gość

Baw się dobrze, ale już nie mną...

Gość Gość

Wzruszajonce jesteście. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Baw się dobrze, ale już nie mną...

Właśnie, dobrze jej napisałeś.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Właśnie, dobrze jej napisałeś.

To napisała autorka,drugi komentarz 

Gość gość

Nie wiem kim jesteś, dlaczego się ukrywasz, ja nie ufam nieznanym osobom.  To wszytko brednie. 

Gość #!**e~
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Miałeś szansę w życiu na coś wyjątkowego, ale..wolisz swoje wyjątkowe towarzystwo i wieczne bycie błaznem..więc co tu pisać więcej..

wyjątki to nic przyjemnego, nigdy nie wiadomo jak się zachować :classic_wacko:

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do A czy J ?

Gość Widz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To napisała autorka,drugi komentarz 

Ale złośliwa jesteś i egoistyczna, przecież wiesz że on poza Tobą świata nie widzi. Nieładnie go traktujesz.

Gość Autorka
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Do A czy J ?

Nie 

Gość Autorka
12 minut temu, Gość Widz napisał:

Ale złośliwa jesteś i egoistyczna, przecież wiesz że on poza Tobą świata nie widzi. Nieładnie go traktujesz.

Chyba mnie z kimś mylisz,bo gdyby ktoś świata poza mną nie widział to w tym swiecie miałby dla mnie czas,a wychodzi ba to,że chyba zyjemy6w innych światach, bo czasu nie ma

Gość Ciekawy
1 minutę temu, Gość Autorka napisał:

Nie 

To może o mnie chodzi? 😋

Gość Hmm
2 minuty temu, Gość Autorka napisał:

Chyba mnie z kimś mylisz,bo gdyby ktoś świata poza mną nie widział to w tym swiecie miałby dla mnie czas,a wychodzi ba to,że chyba zyjemy6w innych światach, bo czasu nie ma

Ja będę miał dla Ciebie bardzo dużo czasu, tyle że będziesz mnie wyganiać😉 Tylko teraz nie odmawiaj☺

Gość gość

Idźcie na ciasto😉

Gość Czy to ja?
20 minut temu, Gość Widz napisał:

Dzięki.

a do autorki... do kogokolwiek byś tego nie pisała, wiedz ze ranisz wiele osób, wielu może to odebrać i wziąć do siebie, a nigdy nie wolno zwalać winy za nieudana relacje na jedna stronę.

bo jeśli jedna strona zawala nieświadomie, a drugiej zależy to nie dowala tylko wyciąga dłoń. A tak to nie dość ze olewasz go to jeszcze wina jego obarczasz. Podwójne zło 

Gość Yoda

Jeśli z kogoś rezygnujesz to wina zawsze jest po twojej stronie, bo ty rezygnujesz. 

Zapamietajcie sobie wszyscy to, nie chodzi tylko o ten temat, ale o całe życie i wszelkie sprawy międzyludzkie w szczególności sprawy uczuciowe. 

Gość Autorka
1 minutę temu, Gość Czy to ja? napisał:

Dzięki.

a do autorki... do kogokolwiek byś tego nie pisała, wiedz ze ranisz wiele osób, wielu może to odebrać i wziąć do siebie, a nigdy nie wolno zwalać winy za nieudana relacje na jedna stronę.

bo jeśli jedna strona zawala nieświadomie, a drugiej zależy to nie dowala tylko wyciąga dłoń. A tak to nie dość ze olewasz go to jeszcze wina jego obarczasz. Podwójne zło 

Wina zawsze leży po obu stronach,ale w pewnym momencie trzeba zdać sobie sprawę,że ciągle wyciąganie ręki boli od samego trzymania .i czekania na uścisk....A temat jest do Pawła, żeby ostudzić waszą ciekawość i żeby wielu nie brało do siebie .Tak Pawle,szukaj nowej panny młodej bo to nie będę ja.

Gość gosc

Nie zgadzam się 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Yoda napisał:

Jeśli z kogoś rezygnujesz to wina zawsze jest po twojej stronie, bo ty rezygnujesz. 

Zapamietajcie sobie wszyscy to, nie chodzi tylko o ten temat, ale o całe życie i wszelkie sprawy międzyludzkie w szczególności sprawy uczuciowe. 

Nie mogę z tym się zgodzić bo rezygnując z kogoś masz ku temu powody. Nie można czekać lub starać się o kogoś bardzo długo bo to już nie ma sensu ani radości.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Autorka napisał:

Wina zawsze leży po obu stronach,ale w pewnym momencie trzeba zdać sobie sprawę,że ciągle wyciąganie ręki boli od samego trzymania .i czekania na uścisk....A temat jest do Pawła, żeby ostudzić waszą ciekawość i żeby wielu nie brało do siebie .Tak Pawle,szukaj nowej panny młodej bo to nie będę ja.

Teraz będziesz moją połowicą☺

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Teraz będziesz moją połowicą☺

A co? Rozwodzisz się ?

Gość Gość Martaa

a może tak podaj pierwszą literę swojego imienia by ten właściwy Paweł do którego piszesz zorientował się ,że to do niego? Jeżeli tu w ogóle jest?

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Yoda napisał:

Nie prawdawina leży po środku

Gość Gośc Martaa

Autorko.Miałaś być jego żoną? Panną młodą? Co on tu wogole robi? i co Ty tu robisz zatem?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gośc Martaa napisał:

Autorko.Miałaś być jego żoną? Panną młodą? Co on tu wogole robi? i co Ty tu robisz zatem?

Żoną miałam być

miał być ślub i wesele też

już zaprosiłam gości...

Gość Gość Martaa

To nie jest odpowiedz autorki ale i tak jest nie szczera, bo nie podała swojego imienia, a tylko jego swojego kochasia. Tak niech poda swoje.

Imion nie podają ci co są nie szczezry albo sie boją, że ich imiona zna więcej osób niż tylko oni tutaj.

Skoro taka szczera to niech poda swoje imię jemu i nam skoro ta jej miłość była taka wyjątkowa.

Co w takim razie tu robi  na kafeterii zamiast być ze swoim kochanym a on z nią a nie tu pisać? Są telefony, mejle.Co im przeszkadza?

A może oboje są tacy sami?

Gość XXL

Mi też coś tu śmierdzi. Oboje chyba są  wobec siebie nieszczerzy.

Gość Mizantropka

To ludzie stąd.

Oboje tu piszą ciągle z gościa by się nie rozpoznawać, a potem żale do siebie

Gość Gość

W ogóle do mnie nie piszesz, nie chcesz się ze mną spotykać, nie chcesz iść na czat.Dlatego to wszystko.

Gość Gosc feministka 😂
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie prawdawina leży po środku

Wina zawsze leży po stronie faceta 😂😀