Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga

Mój facet nie akceptuje mojej rodziny

Polecane posty

Gość Olga

Jesteśmy razem już 2 lata.. Moja mama jest osobą która jest starsza i bardzo nadopiekuńcza, choruje i ma różne dziwne zwyczaje. Jest pesymistyczna i o wszystko się martwi, piszę źle scenariusze do przodu. Tata niestety zmaga się z chorobą alkoholową. Nigdy tego przed facetem nie ukrywałam. Wiedział jak jest.. Czarno na białym. Ja czasami też się na mamę zdenerwuje za jej zachowanie ale rozumiem jej wiek i chorobę. 

Niestety on tego nie rozumie. Na każdym kroku karci moją mamę. Nawet dzień dobry ledwo od łaski mówi. Tylko mama o coś zapyta zawsze robi minę jakby mu nie wiadomo co robiła.. 

Najgorsze jest to że on w ogóle nie chce żadnego kontaktu z rodziną moją. Nawet na Wielkanoc i Boże Narodzenie odmawia przyjazdu. 

Ja też nie za bardzo lubię jego rodzinę. Jest bardzo specyficzna. Ale za każdym razem jeżdżę do nich jak zapraszają, urodziny jego mamy czy zwykły grill. Ale ostatnio jak on nie pojechał na święta do mnie postanowiłam też nie jechać. Dzisiaj znowu była sytuacja że mama zapraszała go nawet nie na noc żeby do nas wpadł po prostu na chwilę. Nawet miałam podjechać po niego bo nie miał transportu.. Oczywiście odmówił jak zwykle.. 

Ścięłam się z nim ostro i powiedziałam, że od dziś też nie będę w ogóle do jego rodziny przyjeżdżać tak jak on do mojej. To on na to "jak chcesz". Mówię że nie zmuszam go do niczego ale mi przykro że nie toleruje mojej rodziny.. To stwierdził że "no dobra będę tolerować". Powiedziałam że z przymusu to ja nie chcę to stwierdził że "no to nie "

Ja nie wiem co mam z tym zrobić i co o tym myśleć... Wynajmujemy 3 lata mieszkanie, studiujemy, jesteśmy razem ale nie widzę tego jak on mojej rodziny nie akceptuje.. 

Co o tym myśleć?  😞 już nie wiem 

Gość Gość

Głupia jesteś, przecież powiedział, że będzie tolerował. Skąd się biorą takie? Dziwić się potem, że masuje piersi innej...

Gość mcbsusbekcl ocbsbs

Cześć. Idę do Ciebie. Pomasuj mi piersi.