Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElaEla

Eh jak frajer będzie wychowywać nieswoje dzieci...

Polecane posty

Gość ElaEla

Mój szef jest przed 50tką, nie ułożyło mu się w życiu osobistym. Mimo wieku nadal ciacho, wygląda na ledwo 40+

Ma powodzenie... i wiecie co? Wziął sobie kobietę po 30stce z dwójką dzieci, dobra jest śliczna.. wydaje się na poziomie ale brać kobietę z dwoma dzieciakami? jakieś nie halo, młodsze ma ledwo 2 lata.

Gość Gość

Zadziwia mnie czasami potrzeba niektórych, by koniecznie komentować i oceniać czyjeś decyzję życiowe. Boli Cię to? Zazdrościsz?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ElaEla napisał:

Mój szef jest przed 50tką, nie ułożyło mu się w życiu osobistym. Mimo wieku nadal ciacho, wygląda na ledwo 40+

Ma powodzenie... i wiecie co? Wziął sobie kobietę po 30stce z dwójką dzieci, dobra jest śliczna.. wydaje się na poziomie ale brać kobietę z dwoma dzieciakami? jakieś nie halo, młodsze ma ledwo 2 lata.

Niech zgadne - ostrzylas sobie na niego zeby, a tu klops, wybral inna. Brzydko byc takim zawistnikiem.

Gość gość

rzeczywiście jest czego zazdrościć, przecież napisał/a wyraźnie, że mu współczuje żony z przychówkiem, który nie chciał przy sobie żaden facet w tym ojciec jej dzieci

Gość Gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

rzeczywiście jest czego zazdrościć, przecież napisał/a wyraźnie, że mu współczuje żony z przychówkiem, który nie chciał przy sobie żaden facet w tym ojciec jej dzieci

Eluelu - bo to ty, zdradzil cie styl pisania - ty mu nie wspolczujesz, tylko jestes wsciekla, ze to nie ciebie wybral. 

Gość Gosc gosc

Zazdrosc i Bol dupy

Gość Gość

A Ty taka piękna, młoda , wolna i bez dzieci i Cię nie chciał....

Gość Gość goscccc
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Zadziwia mnie czasami potrzeba niektórych, by koniecznie komentować i oceniać czyjeś decyzję życiowe. Boli Cię to? Zazdrościsz?

Brawo . Popieram.

Gość Gość goscccc
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Eluelu - bo to ty, zdradzil cie styl pisania - ty mu nie wspolczujesz, tylko jestes wsciekla, ze to nie ciebie wybral. 

Haha też tak myślę.