Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co chodzi

Jak byscie odebraly takie zachowanie? O co mu chodzilo?

Polecane posty

Gość O co chodzi

Facet zagadywal, patrzyl w oczy, usmiechal sie,  szukal kontaktu, byl zawsze blisko, lecz nigdy nie wyszedl z inicjatywa spotkania i nigdy do mnie nie napisal jak sie nie widzielismy. Nie mialam pewnosci co do jego zamiarow bo myslalam ze robi to dla zabawy wiec bylam nieco obojetna. Obecnie nie mamy prawie kontaktu. Ktos byl moze w podobnej sytuacji? Co mam o tym myslec ? Nie daje mi to spokpju i obwiniam siebie ze spiepszylam ta relacje bo moglam byc bardziej otwarta ale z drugiej strony mialam obawy. Prosze o rady.

Może jest taki w stosunku do wielu kobiet... Taki typ człowieka za czym nic więcej się nie kryje 

Gość szczery gosc

Poprostu byl szarmancki, ale nic wiecej. 

Gość gosc122

Jak nie macie kontaktu, to logiczne, ze o nic mu nie chodzilo. Nie doszukuj sie nie wiadomo czego. Facet byl mily i tyle. 

Gość Gosc

Częste zachowanie. Chleb powszedni. Zwykle po jakimś czasie okazuje sie ze facet ma dziewczynę. Od dawna.

Gość Ona

Problem pewnie dotyczy atrakcyjnej kobiety. Faceci bardzo lubią sobie popatrzeć a nawet poflirtowac. I nic wiecej. Na tym się kończy rozwój znajomości. I tak moze trwac przewlekłe.

Gość Gość

Jełop albo nie chce mu się starać. I w jednym i drugim przypadku olać. Facet jak mu zależy wyjdzie ze swojej strefy komfortu i zrobi 1 krok. 

Gość Gosc

Jak jesteś w nim zakochana, to pewnie jeszcze go usprawiedliwiasz, że nieśmiały, że się boi, itd.

Będziesz się łudzić do momentu, gdy następny zawróci Ci w głowie. Wtedy Ci przejdzie i nie będziesz zwracała uwagi.

Gość AaaB

Widzę, że opinie sa zgodne...

Szukaj szczęścia dalej 🙂

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość O co chodzi napisał:

Facet zagadywal, patrzyl w oczy, usmiechal sie,  szukal kontaktu, byl zawsze blisko, lecz nigdy nie wyszedl z inicjatywa spotkania i nigdy do mnie nie napisal jak sie nie widzielismy. Nie mialam pewnosci co do jego zamiarow bo myslalam ze robi to dla zabawy wiec bylam nieco obojetna. Obecnie nie mamy prawie kontaktu. Ktos byl moze w podobnej sytuacji? Co mam o tym myslec ? Nie daje mi to spokpju i obwiniam siebie ze spiepszylam ta relacje bo moglam byc bardziej otwarta ale z drugiej strony mialam obawy. Prosze o rady.

Faceci często szukają zainteresowania wśród kobiet, zeby sie dowartosciować. Że taka kobieta zwrocila na nich uwagę. 

Niektórzy tacy wcale nie chcą związku. Wystarcza im aprobata/mile spojrzenie kobiet.

Gość Hmm

Może ma Cię za miłą osobę, lubi na Ciebie czasem popatrzeć, ale ma kogos. Może woli inne towarzystwo, swoich znajomych. A Ty jesteś tylko rozrywką, urozmaiceniem.

Gość Gosc

Czyli to nie jest kwddyia noesmialosci czy tego ze nie odpowoadalam na jego znaki?

Gość pravda o kobietach
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jełop albo nie chce mu się starać. I w jednym i drugim przypadku olać. Facet jak mu zależy wyjdzie ze swojej strefy komfortu i zrobi 1 krok. 

i zostanie przyjacielem bez szans na związek.

Wy lubicie to, czego nie możecie mieć, więc jeśli facet okazuje wam zainteresowanie, to staje się dla was kompletnie aseksualny.

Gość pravda o kobietach
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czyli to nie jest kwddyia noesmialosci czy tego ze nie odpowoadalam na jego znaki?

Skoro on ci okazywał zainteresowanie, a ty go ignorowałaś, to nic dziwnego, że zrezygnował.

Gość Gosc

Zwykle facetowi po prostu nie zależy. A kobieta jest zbyt naiwna, zeby to do niej dotarło.

Gość pravda o kobietach
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Zwykle facetowi po prostu nie zależy. A kobieta jest zbyt naiwna, zeby to do niej dotarło.

Facetom zwykle zależy, tylko wy ich ignorujecie.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość pravda o kobietach napisał:

Wy lubicie to, czego nie możecie mieć, więc jeśli facet okazuje wam zainteresowanie, to staje się dla was kompletnie aseksualny.

Bzdura. Nagminne olewanie kobiety nie prowadzi o niczego dobrego. Wyraz braku szacunku.

Jakieś delikatne droczenie sie na początku znajomosci to tak, zgoda. 

Ale z umiarem.

Gość ....

Facetom "zależy", bo chcą się spuścić i wiedzą, że bez okazania zainteresowania tego nie osiągną. Nie kierują wami uczucia wyższe tylko popęd i chęć zrealizowania fizycznej potrzeby, w tym nie ma absolutnie żadnej miłości do człowieka.

Gość Mix

Myślę, że kluczem mogła tu być Twoja "nieco obojętność", bo w końcu on w Twoim kierunku, może nie ogromny, ale krok jakiś wykonał. Może taki taktowny wrażliwiec, że nie widząc żadnego odzewu, nie posunął się dalej? 

Gość Gosc

Tacy też są. Od razu trzeba odsiać.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Mix napisał:

Myślę, że kluczem mogła tu być Twoja "nieco obojętność", bo w końcu on w Twoim kierunku, może nie ogromny, ale krok jakiś wykonał. Może taki taktowny wrażliwiec, że nie widząc żadnego odzewu, nie posunął się dalej? 

A jeśli byl odzew, a facet przestał reagować? Ma mu wlezc do łóżka, żeby facet miał pewność?

Gość Gosc

To faceci przestają działać, jak widzą zainteresowanie kobiet. Na dodatek olewaja je.

Gość Gosc

Pobawili sie, rozkochali i udają głupiego.

Gość Gosc

Nie macie żadnego szacunku do kobiet.

Gość pravda o kobietach
18 minut temu, Gość .... napisał:

Facetom "zależy", bo chcą się spuścić i wiedzą, że bez okazania zainteresowania tego nie osiągną. Nie kierują wami uczucia wyższe tylko popęd i chęć zrealizowania fizycznej potrzeby, w tym nie ma absolutnie żadnej miłości do człowieka.

Nic z tych rzeczy. W ogóle nie zależy mi na seksie, szukam stałego związku i tylko uczucia mają dla mnie znaczenie. Seks bez uczuć dla mnie nie istnieje.

9 minut temu, Gość Gosc napisał:

To faceci przestają działać, jak widzą zainteresowanie kobiet. Na dodatek olewaja je.

Wręcz przeciwnie.

4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie macie żadnego szacunku do kobiet.

To wy nie macie szacunku do mężczyzn, co udowadniacie w każdym wątku na tym forum.

Gość Praktyczna_blokada_klapki
3 godziny temu, Gość O co chodzi napisał:

Facet zagadywal, patrzyl w oczy, usmiechal sie,  szukal kontaktu, byl zawsze blisko, lecz nigdy nie wyszedl z inicjatywa spotkania i nigdy do mnie nie napisal jak sie nie widzielismy. 

Skoro obecnie nie macie kontaktu to po co to rozkminiasz? Z twojego opisu nic nie wynika. Nie wiem może ja jestem niedzisiejsza, ale obracam się od lat głównie w męskim gronie i dla mnie to zwykle koleżeńskie zachowanie. Ludzie jak ze sobą rozmawiają patrzą na siebie, uśmiechają się do siebie, żartują, jak się lubią to ciągnie ich do swojego towarzystwa. Może mu się nawet podobalaś ale podobać nam się może wiele osób.  Jeżeli był wolny to sorry ale jakby chciał to by działał, mężczyźni to zdobywcy. Jak się im kobieta bardzo podoba to szybko działają....więc sobie nie dopowiadaj. Po prostu to ON tobie się spodobał i ci żal....że cię nigdzie nie zaprosił. Zapomnij.

Gość Gość

Współczesne kobiety nie mają zwykle szacunku nawet do samych sobie, pozwalają traktować się przez facetów jak zwykle szmaty. Tak im zależy na związku.

Wam to na rękę. 

Tylko, ile to warte. 

Gość Sąsiadka

Tak mi się skojarzyło, kiedyś sobie przeanalizowalam, że większość moich sasiadek (wiek 20-40) złapało faceta na dziecko. Hmm.. takie czasy 😕

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A jeśli byl odzew, a facet przestał reagować? Ma mu wlezc do łóżka, żeby facet miał pewność?

nie było odzewu więc po co zmyślasz?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

brednie