Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się jutro ją spotkać

Polecane posty

Gość Gość
17 minut temu, Gość Haha napisał:

😂😂😂😂

A dla czego  jest nabuzowana?Czy to ty jesteś tego powodem, że chodzi wkurzona. Zrobiłeś jej coś? Skrzywdziłeś? Czy tak się tylko wobec ciebie zachowuje czy innych też tak traktuje? Może ma taki charakter a może poprostu zagadałeś w nieodpowiednim momencie? A może ma dziewczyna jakieś prywatne problemy (może jest chora albo ktoś bliski jej choruje) i stąd u niej ta gorycz i chłód. Wiesz coś wogóle o niej? 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A dla czego  jest nabuzowana?Czy to ty jesteś tego powodem, że chodzi wkurzona. Zrobiłeś jej coś? Skrzywdziłeś? Czy tak się tylko wobec ciebie zachowuje czy innych też tak traktuje? Może ma taki charakter a może poprostu zagadałeś w nieodpowiednim momencie? A może ma dziewczyna jakieś prywatne problemy (może jest chora albo ktoś bliski jej choruje) i stąd u niej ta gorycz i chłód. Wiesz coś wogóle o niej? 

Nabuzowana tzn tak gestykuluje rekoma nogami i nie moze usiedziec w miejscu tak jakby chciala skoczyc na mnie. A do innych to roznie.

Gość Gosc

To jej jeszcze nie dotykaj. Tylko rozmowa.

Ona Ciebie kiedyś dotykala, przytulala?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nabuzowana tzn tak gestykuluje rekoma nogami i nie moze usiedziec w miejscu tak jakby chciala skoczyc na mnie. A do innych to roznie.

21 minut temu, Gość Haha napisał:

😂😂😂😂

Może ma dziewczyna RLS iR zespół niespokojny nóg i rąk 😂😂😂

A tak serio to pewnie już  nie młoda pewnie stara panna i ma swoje fochy i charakterek. Ile ma lat? 

Gość Gosc

Może ma dziewczyna RLS iR zespół niespokojny nóg i rąk 😂😂😂

A tak serio to pewnie już  nie młoda pewnie stara panna i ma swoje fochy i charakterek. Ile ma lat? 

Chyba ja ostatnio troche za bardzo podkrecilem. Ech no bylem zazdrosny i okazalem jej to takim jakby przepytywaniem i ona sie troche podkrecila. I teraz juz chyba wie ze mi sie podoba i zrobila sie dzika. I nie wiem po prostu trudno bedzie rozmawiac bo wolalbym..

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jej jeszcze nie dotykaj. Tylko rozmowa.

Ona Ciebie kiedyś dotykala, przytulala?

Nie ale mysle ze gdybym byl bardziej swobodny to by sie przytulila i posmyrala mi plecy.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Chyba ja ostatnio troche za bardzo podkrecilem. Ech no bylem zazdrosny i okazalem jej to takim jakby przepytywaniem i ona sie troche podkrecila. I teraz juz chyba wie ze mi sie podoba i zrobila sie dzika. I nie wiem po prostu trudno bedzie rozmawiac bo wolalbym..

Ale nie odpowiedziałeś na pytanie ile ma lat starsza młodsza od ciebie? 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

To skoro wie, że ci się podoba to dlaczego tak się wobec ciebie zachowuje, coś mi tu nie gra. Może już kogoś ma? A może ty już kogoś masz a uganiasz za nią? No pozostaje jesze opcja ze ty  jej się chłopie nie podobasz. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To skoro wie, że ci się podoba to dlaczego tak się wobec ciebie zachowuje, coś mi tu nie gra. Może już kogoś ma? A może ty już kogoś masz a uganiasz za nią? No pozostaje jesze opcja ze ty  jej się chłopie nie podobasz. 

No ja poprosu sie strachlem i puscilem plote ze mam zone. I teraz poprosu nie wiem jak to wybrnac. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No ja poprosu sie strachlem i puscilem plote ze mam zone. I teraz poprosu nie wiem jak to wybrnac. 

No to się teraz nie dziw jak dziewczyna porządna to zajętego faceta nie tknie. Ale swoją drogą t dziwny z ciebie gość puszczać plotki żeś żonaty i podbijać do laski? WTF? Co by Ci to dało? A wpozarym pisałeś że byłeś zazdrosny czyli jest jakiś inny który do niej podbija? 

Gość Gosc
50 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ja powiem wtedy: nawet deszcz na mnie leci

Parasol ma L4

Gość gość autor
53 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czego się najbardziej obawiasz? Robisz aferę jakbyś się na ring szykował nie wiem przywali ci czy co? Dlaczego boisz się rozmowy z nią? Jak ona się zwykle wobec ciebie zachowuje? 

zawsze po dłuższej przerwie jest zła prawdopodobnie o to że się nie odzywalem. Albo mogło jej minąć i nie będzie chciała już na mnie patrzeć.

Gość Gosc

No to się teraz nie dziw jak dziewczyna porządna to zajętego faceta nie tknie. Ale swoją drogą t dziwny z ciebie gość puszczać plotki żeś żonaty i podbijać do laski? WTF? Co by Ci to dało? A wpozarym pisałeś że byłeś zazdrosny czyli jest jakiś inny który do niej podbija? 

Nie wiem czy jest ktos kto nie podbija.

Ona czesto mowi ze ktos brzydki albo ze ona nie chce nikogo ze faceci niepotrzebni i w ogole wo wo wo jak jakas dzika amezonka to dalem sobie sianka.

Gość Ona
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czego się tak "strachałeś"? bo już  nie ogarniam twojego zachowania piszesz że ona jest dzika ale wychodzi szydło z worka, że to z tobą jest coś nie halo. 

Gość Gość

a już zagrała paranoja i niektóre się podkręciły na faceta ,że to jej facet. Haaaaaaaa. Cała kafeteria. Niezłą mam bekę.

Gość Ona

Który tu to wogóle autor tematu bo już nie wiadomo co jest prawdą? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Który tu to wogóle autor tematu bo już nie wiadomo co jest prawdą? 

a widziałeś prawdę na kafeterii? Od lat jej tutaj nie widziałem :))))

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Czego się tak "strachałeś"? bo już  nie ogarniam twojego zachowania piszesz że ona jest dzika ale wychodzi szydło z worka, że to z tobą jest coś nie halo. 

Zobaczylem fajna laske ale sie dowiedzialem ze kazdy by ja chcial miec to stwierdzilem ze dam sobie sianka. Zadawala sie z kims tam i kims tam i jakos nie szlo wiec stwierdzilem ze moze jednak bym sprobowal. Ale ona taka wojujaca ze juz nie wiem czy mnie nie zaliczy i nie wykopyrtnie z domu bo jak taka niezalezna moze mnie tez ma w tylku? I wtedy wyjde na frajera to puscilem plote ze mam zone. 

Gość Gosc

Nie zobaczysz jej jutro.Parasol ma L4

Gość Gosc

Kiedys musialem 10 min w aucie siedziec bo parasol sie otworzyl.i udawalem ze gadam przez tel. Kosznar a to lato bylo a ona tak ubrana ze jak zobaczylem ta figure nogi twarz to..parasol zwariowal. Nie chce zeby ludzie smiali sie ze mnie ze jestem frajerem co sie slini do niej to ze nibt mam zone i unikam jej. 

Gość K4k
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Zobaczylem fajna laske ale sie dowiedzialem ze kazdy by ja chcial miec to stwierdzilem ze dam sobie sianka. Zadawala sie z kims tam i kims tam i jakos nie szlo wiec stwierdzilem ze moze jednak bym sprobowal. Ale ona taka wojujaca ze juz nie wiem czy mnie nie zaliczy i nie wykopyrtnie z domu bo jak taka niezalezna moze mnie tez ma w tylku? I wtedy wyjde na frajera to puscilem plote ze mam zone. 

Jakąś pokręcony ta twoja teoria. Wziąłeś pod uwagę jej uczucia? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Kiedys musialem 10 min w aucie siedziec bo parasol sie otworzyl.i udawalem ze gadam przez tel. Kosznar a to lato bylo a ona tak ubrana ze jak zobaczylem ta figure nogi twarz to..parasol zwariowal. Nie chce zeby ludzie smiali sie ze mnie ze jestem frajerem co sie slini do niej to ze nibt mam zone i unikam jej. 

Głupi jesteś .Sam dzwoniłeś do niej że się żenisz.Nie wierzę że tak reagujesz na nią.Normalnie deszcz pada jak czytam.

Gość Gosc

Ja nie wiem co oba chce. Moze tylko chce goscia czasem pobawic nim i olac? 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Głupi jesteś .Sam dzwoniłeś do niej że się żenisz.Nie wierzę że tak reagujesz na nią.Normalnie deszcz pada jak czytam.

Wszyscy tak reaguja. To jest najdziwniejsze. Teraz zakladam dlugie pidkoszulki

Gość K4k

Ja nie wiem co oba chce. Moze tylko chce goscia czasem pobawic nim i olac? 

Może raczej ty się nią bawisz? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość K4k napisał:

Może raczej ty się nią bawisz? 

Moze i tak. Lubie sie z nia draznic. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wszyscy tak reaguja. To jest najdziwniejsze. Teraz zakladam dlugie pidkoszulki

Jakto wszyscy?

Gość gość autor

Ktoś mi ukradł temat !! 😞

Gość Gosc

Jakto wszyscy?

No kolo podchodzi widzialem kiedys gadal cos od rzeczy o pracy i nagle patrze a tu mu sie parasol otwiera az sie wk..em ale nie dalem po sobie poznac. A potem inny do niej przylazl i chwile posiedzial obok ja patrze a temu parasol sie otwiera. No nie, az zrobilem sie czerwony ze zlosci

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość autor napisał:

Ktoś mi ukradł temat !! 😞

Nie bylo cie to opisalem historie gdyz jutro mam rozmowe i boje sie jak ty.