Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarosław

Obrączki z drewna i kamieni - jak zacząć promować?

Polecane posty

Gość Jarosław

Dobry wieczór drogie Panie! 
Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie jest to reklama, a bardziej prośba, abyście pomogły i podsunęły kilka sposobów, jakby tu wypromować swoją linię obrączek z drewna.

Skompletowałem całą pracownię, stworzyłem stronę, utworzyłem nawet zrzutkę i teraz czas, by wyjść z moimi projektami do szerszej grupy klientów. 
Mam dostęp do każdego rodzaju drewna i kilkudziesięciu gatunków kamieni i minerałów.

Czy polecacie jakieś strony, blogi, platformy sprzedażowe czy grupy na Facebooku, gdzie możnaby się skutecznie promować?
Np. na zrzutce nie proszę o same pieniądze, tylko stworzyłem nagrody, gdzie określona suma oznacza inny model obrączki, którą otrzyma darczyńca, myślę, że to lepsze rozwiązanie, ponieważ każda osoba otrzyma coś w zamian, a druga sprawa, że już od samego początku moje wyroby będą trafiać na czyjeś palce.

Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi! 

Gość aldona

Spróbuj podjąć współpracę z jakimś fotografem weselnym - tylko nie takim typu wujek Wiesiek, tylko artystycznym, trafiającym do ludzi robiących wesela w stylu boho, leśnym itp bo tacy będą zainteresowani takimi nietypowymi obrączkami. Zróbcie klimatyczną sesję z twoimi obrączkami na placach, każda para która będzie szukać fotografa na ślub będzie trafiać na piękne zdjęcia z twoimi wyrobami które mogą ich zainteresować.

Gość Jarosław

Dobry pomysł! Dziękuję.