Niediegetyczna 0 Napisano Sierpień 12, 2019 Starszy facet zostawił mnie, bo od września zaczynam klasę maturalną i nie chce mi przeszkadzać w nauce. Dodatkowo był to związek na odległość, co również sprawiało mu problem. Powiedziałam mu, że od początku wiedział, że będzie ciężko i wiedział, na co się pisze, na co on odpowiedział:,,Wtedy myślałem w samych superlatywach. Teraz przejrzałem na oczy i widzę realia, wpływ jaki mamy na siebie nawzajem”. Na ostatnim spotkaniu powiedział, ze UWAGA ,,wyłączył uczucia” i ma problemy rodzinne, dlatego nie będzie się do mnie odzywał przez jakiś okres. Szkoda, ze nie wyłączył uczuć dla swojej rodziny :)) Powiedział, że jest chętny na spotkanie i kontynuowanie związku po maturze, i jeśli dostanę się na studia do Jego miasta. Podkreśliłam, że aby to wypaliło, musimy mieć stały kontakt-przyznał mi rację, a 3 dni później wyjeżdża z tekstem, czy nie będę zła, jak się nie będzie odzywał przez jakiś czas. Nie ma ochoty na kontakt z nikim, nawet ze mną. Zabawne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niediegetyczna 0 Napisano Sierpień 12, 2019 Proszę o porady ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 12, 2019 Starszy..pewnie żonaty i dzieciaty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 12, 2019 Nie ma żony ani dzieci :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 13, 2019 To przynajmniej kilka pozytywów na start... Ale bycie z sobą bez siebie... trochę mało fajne. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawdę powiem Ci Napisano Sierpień 13, 2019 On Cie nie kocha. Daj sobie z nim spokój i nie pisz nic do niego, olej go. To zwykły doopek jest. Pewnie poznał inną malolate bliżej siebie, w swoim mieście i na niej się skupił. On nigdy Cie nie kochał. Żadna strata naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach