Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dude

Czy uczucia pojawiają się szybko?

Polecane posty

Gość Dude

Czy jeśli uczucia się nie pojawiły i chce kontynuować znajomość, ale nie romantycznie, to jest jakaś szansa na zmianę? Mówimy o kilku spotkaniach i codziennym pisaniu i dzwonieniu. 

Gość Beta

Uczucie pojawia się od razu. Jeżeli tak nie było, odpuść sobie. Nic z tego nie będzie. 

Gość gość

UCZUCIA a UCZUCIA:) NIBY  w wyrazie literki takie same a jednak:)

Gość Gość

Uczucie sympatii co najwyżej, jak ktoś zako...e się po jednej randce to dla mnie jest nienormalny, tacy ludzie zako...ą się co miesiąc i nic to nie jest warte, szybka miłość jak szybki seks, zwykle nie prowadzi do relacji na całe życie. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Uczucie sympatii co najwyżej, jak ktoś zako...e się po jednej randce to dla mnie jest nienormalny, tacy ludzie zako...ą się co miesiąc i nic to nie jest warte, szybka miłość jak szybki seks, zwykle nie prowadzi do relacji na całe życie. 

KŁAMSTWO.Bo ja zakochałam się na pierwszej randce i ten stan trwa ponad 4 lata i wciąż kocham tylko Jego...a seksu nie było..hehe..więc to nie szybka miłość, ale MIłość przez duże M.

Gość gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzdura. Istnieje cos takiego jak milosc pd.pierwszego wejrzenia. Tzn czujesz że coś was łączy i z dnia na dzień sie wzmacnia.

Gość Dude

Czyli nastawić się na relację koleżeńską i zobaczyć co z tego wyjdzie? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

KŁAMSTWO.Bo ja zakochałam się na pierwszej randce i ten stan trwa ponad 4 lata i wciąż kocham tylko Jego...a seksu nie było..hehe..więc to nie szybka miłość, ale MIłość przez duże M.

Nawet Biebera dziewczynki kochają po kilka lat i co to miłość ich życia? Miłość przez wielkie M to po 50 latach razem, zmienianiu pieluch dzieciom, pierdzenie pod jedną kołdrą, kredyty, wspieranie się w chorobach, budowanie przyszłości dzieci i wspólnej, milion wspólnych rzeczy na głowie, oglądanie się w różnych stanach i sytuacjach i uczucie mimo wszystkuch wad i problemów, a wzdychanie do kolesia po jednej randce to nie jest miłość. Sympatia po spotkaniu to coś z czego może zrodzić się miłość, bo miłość to nie motylki w brzuchu tylko pracowanie na rzecz drugiej osoby. Motylki to hormony. Ach, nie chce mi się tłumaczyć, nie porównuj swojej miłości do Miłości moich dziadków co 52 lata byli razem i odchowali czwórkę dzieci, teraz leżą w jednym grobie, Twoje to mżonki, przejdzie jak trafisz na fajnego i zainteresowabego faceta,albo jeszcze trzech. B

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nawet Biebera dziewczynki kochają po kilka lat i co to miłość ich życia? Miłość przez wielkie M to po 50 latach razem, zmienianiu pieluch dzieciom, pierdzenie pod jedną kołdrą, kredyty, wspieranie się w chorobach, budowanie przyszłości dzieci i wspólnej, milion wspólnych rzeczy na głowie, oglądanie się w różnych stanach i sytuacjach i uczucie mimo wszystkuch wad i problemów, a wzdychanie do kolesia po jednej randce to nie jest miłość. Sympatia po spotkaniu to coś z czego może zrodzić się miłość, bo miłość to nie motylki w brzuchu tylko pracowanie na rzecz drugiej osoby. Motylki to hormony. Ach, nie chce mi się tłumaczyć, nie porównuj swojej miłości do Miłości moich dziadków co 52 lata byli razem i odchowali czwórkę dzieci, teraz leżą w jednym grobie, Twoje to mżonki, przejdzie jak trafisz na fajnego i zainteresowabego faceta,albo jeszcze trzech. B

współczuje znajomości faktów z mojego życia..hahahahhahah...a ja przez lata byłam ostoja i podporą, kotwicą i żaglem..mało wiesz, mało rozumiesz.BUŹKA

Gość Dude

Czyli jest naiwnym głupcem skoro uważa, że można się zakochać od razu? 

Gość Łomega

Według mnie tak. Widocznie się czegoś boi, bo skoro chce utrzymywać kontakt, to raczej Cię lubi.